hayırlı olsun güle güle kullanın
Detaylı iç temizlik iyi olmuş...Tertemiz..
plaka EY olduguna göre etimesgut eryaman cıvarlarında oturuyorsun heralde ? Maaşallah ilk araba heyecanı çok güzel bir duygudur... Adamın elinde ne var ne yok harcatır ilk araba![]()
... Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
teşekkürler sağolun
sağolasın amin cümlemize
baya uğraştırdı namıssız teşekkürler
amin çok sağolun
sticker olsa daha güzel olurdu.
aynen etimesguttayız
öyle oldu bütün harçlık para arabaya gidiyorteşekkürler sağolun
![]()
bizde etimesguttayız bence fazla basmayın çok sıkıntı olur emirler tarafı mayın tarlası gibi bi kere çukura düşüp jantımı yamulttum![]()
ıspartada okuyorum aracı orada kullanıyorum burada sadece tatillerde geliyorum
aynen öyle hele 2 tane bildiğin lastik yarmalık yer var 2 kere focusla girdikten sonra ezberledim, günde binlerce aracın geçtiği yer neden belediye bi el atmaz anlamıyorum, her 5 metrede yolun ortasında ki logar kapaklarıda bi ayrı hava katıyor
bas hacı bas bişey olmazbiraz daha dikkatli olucan sürerken sadece o , benim arabayı gördün ben o basıklıkla günde en az 50 km yol yapıyorum
![]()
1 aya takıyorum bakmayın böyle gay guy ettiğime ben basarım geri o yetmez işlem yaparım maksat ilk adımı atmak![]()
beyaz yakışıyor maaşallah,, güzel günlerde kullanmak nasip olsun,,buluşmaları takip etmeye devam....
3-4 tane sticker yapıştırdım öylesine gti yazısı 20 lira oldugu için onuda öyle geçici olarak sticker olarak yaptımçakma gti
iç korta konsolu karbon kaplıyorum ama olmuyor deli oldum esnek değil yamuk yumuk oluyor gerilmiyor tümsek yerler sıkıntı yapıyor vs vs nasıl yaparım öneri var mı
buda beni ayar eden bölüm![]()
öneri bekliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)