Jant seçimine karar verdinizmi peki üzerindeki jantları değiştirmen gerektiğini söylüyor
Jant seçimine karar verdinizmi peki üzerindeki jantları değiştirmen gerektiğini söylüyor
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Bugün 5 lik FK yaylarım takıldı , takılırken çok tereddüt etmiştim fakat sonuç istediğim gibi oldu ,1 cm daha yüksek olsaydı daha iyi olurdu![]()
yaylar ses yapmasın diye hortum doladık 1 bakla
yol tutuşu muazzam oldu go kart tribine girdimkonfor çok az değişti sekme sadece kasislerde oluyor normal yolda oval eğimli yüzeyli yerlerde normal esniyor sekme olmuyor , yay gayet yumuşak
FK ALACAKLARA TAVSİYE EDERİM ! belirtildiği gibi sert sekme yapıyor inşaat demiri falan hikaye parasına göre çok çok iyi...
yanlar 2 en arka 3 numara film çekildi
5 lik yay takıldı
dersten çıkınca direk fotoladım
olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
lip vs tavsiyelerinize ihtiyacım var ve daha neler yapılabilir
maşallah dostum ön tam ideal olmuş fazlası sıkıntı..laguna lip amblem ve yan aynalar piano black jantlarıda siyah veya gunmetal boya sonra karşısına geç çay içfilm çok olmamış mı trafikte sıkıntı çıkarmasın
Yaylar iyi düşürmüş. Basıklığı iyi görünüyor. Fakat filmler zindan spec olmuşEn azından heryer 2 numara olaymış iyiymiş
Birde farlar acilinden temizlik istiyor gibi. Maşallah.
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
Önlere yayları takınca arka taraf biraz yüksek kalmış gibi...
işlenmesi gerekiyo aracın.kardeş Allah kaza bela vermesin. güle güle kullan.
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Oğuzhan çok iyi düşürmüş kardeşim Maşallah5 cm böyleyse harbi iyimiş
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Abi çıtaları siyah yap,306gti jant tak,filmleri sök,güzel birde lip tak dahada bişey istemz
Arabaya maşallah Allah kazasız,belasız binmeyi nasip etsin.
bi yeşil bronz yada turuncu te37 olsa iyi olur
valla çıtalar konusunda kararsızım böyle daha kalitei duruyor gibi çıta severim siyah normalde ama belki sadece yanları bi siyah yaparım denemelik, filmleri yeni yaptık direk sök dedin ya
lip astra düşünüyorum sağolasın
Bugün plaka aydınlatmaları yanmıyordu beyazla değiştirdim , amerikan park modülü yaptım parklar bozuktu parkları beyaz yaptım çok tatlı oldu gece duruşu beim gözümde yarın fotolarım
önerilere açığız![]()
maşallah jant değişikliğine gidilirse çok daha iyi olur gibi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)