Abi hayırlı olsun çok güzel bir s2k aldın yinemaşallah
maşallah kazasız belasız
kocaman bi nazar boncuğu![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Maşallah hayırlı olsun![]()
///
E36 3.20 Coupe
güzel ve temiz bir araç, kırmızı hardtop ile çok daha şık olmuş, iyi günlerde güle güle kullanın...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Hayırlı olsun kardeşim, Çok güzel duruyo Maşallah, Kazasız belasız kullanmak nasip olsun, stg2 mı bu kanka![]()
Hayırlı olsun kazasız belasız maşallahh
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Kardeşim Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Çok güzel bir s2k aldın onu okuyup üfledikmi tamam![]()
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
güzel araç masallahh allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın. 2sk larda neden tek egsoza donuluyor onu bı turlu anlamıs deılım.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Bu stage 0.27 kankaAra stage yani
eywallah kardesim.
Kanka senin setupina gelsin o setup kadar yurusun yeter banaBu sefer bunu cok kurcalamicam EZN gibi. Buna kiyamiyorum cunku bozmaya araci. Cok temiz ve duzgun bi araba.
Allah razi olsun kardesim. Sen de kazasiz belasiz keyifle binersin insallah aracina seninkinin de Masallahi var. Bu arada tek egzoz sistemi cifte gore biraz daha hafiflik sagladigi icin avantaj deniyor. Ben cift cikisi daha cok begeniyordum ama artik tek egzoz kullana kullana gozum alisti. Ama kulaklar alismadi bir turlu![]()
red kardeşiliğine hoşgeldin dostumaracın 10 numeero güle güle kullan...red 18 de bende
LC160 VTI, DC123 ep3 TYPE-R, RED18 S2000, GS650 Fabia VRS, KF698 fn2 TYPE-R
Şimdiki Zaman
55 ACF 61 İBİZA 1.9 tdı PD130
hayırlı olsun çok güzel bir araç aldınız.
kazasız belasız kullanın..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)