güle güle binin araba çok güzel derisi sıfır yeni yapılmış belli kılcal çatlak bile yok deride..
bu araçlara orjinal jantı yada o zamanın amg jantları vardı kazan tipi onlar çok yakışıyor. zaten orjinal amg lerindede o jant var..
güle güle binin araba çok güzel derisi sıfır yeni yapılmış belli kılcal çatlak bile yok deride..
bu araçlara orjinal jantı yada o zamanın amg jantları vardı kazan tipi onlar çok yakışıyor. zaten orjinal amg lerindede o jant var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
haydeee apo abi naptın sen yaaprojelermı deıstı yoksa artık yavaslamakmı ıstedın
![]()
Ergin ORANLI
hayırlısı olsun kazasız belasızz güzell dokunuslarla cok guzel hale gelebilirr seviyorum bu kasaları![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
hayırlı olsun maşallahı var biraz temizliğe ihtiyacı var gibi![]()
maşallah kazasız belasız sürüşler![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Apo kardeşim yeni gördüm aracının resimlerini...tam yan vermelik![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
maşallah baya da bi opsiyon var üzerinde. bence turuncu sinyal ve sonra orjinal jant kapakalarına dönseniz harikulade olurçok beğendim...
edit...
bi w124 tam da bu şekil olmalı bence
![]()
teşekkür ederim
sinyaller şuan orijinal
kısmet oldu onları tamamladım
yay takarsam çok güzel olacak araba aslında
yay sonrası tek ihtiyacı boya (boya durumu iyi değil aracın)
ama elim gitmiyor
yine bir vtec sevdası tuttu
satıp vtec alacağım Allah nasip ederse
valla bu opsiyonlarda bi 260e-300e olsaydı hayalini kurardım açıkçasıhatta imkan bulsam bi çılgınlıkta yapabilirdim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)