buz gibi bir rüzgar esti, bmwden sogudum aniden
fotodaki rahmetli Hasan Tanık... Ankaralı işadamı Namık Tanık'ın oğlu.... 2006 da 17 yaşındayken ehliyetsiz araba kulanırken kamyonun altında kaldı ve öldü, e90 3.20d ile... babası almıştı 'doğum günü' hediyesi... o doğum günü hediyesi ile 'ölüm günü'ne gitti...
drift yapıyormuşsun, yanlamışsın 1.16 yı kaldırıma çıkartmışsın o kesmemiş vs, kusura bakma ağır konuşacağım: 'ya yalan söylüyorsun ya da ölmüşsün yaşamışsın ailen için hiç önemli değil!'
14-16 yaslarinda arabayi alip kacirmayalim diye babam arabanin anahtarlarini ise giderken, saga sola giderken hep yaninda tasirdi . Ne zamanki ehliyetimizi aldik hersey serbest oldu . Ya bizim ailemiz cok tutucuydu yada bazi aileler cok rahat bize birsey olmaz kafasindalar.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
o resmi bilerek koydum, tek suçlu ailedir, babamın da yakın dostuydu, kızına da 15 yaşında araba almıştı... cenaze dahil herkes kendisine yüklendi, alıp hediye etmek vermek marifet değil... hayatta en önemli şey, hayatta kalmaktır... o yaşta bunu kimse idrak edemez ancak aile bunu aşılar...
o fotoda bu arkadaşın durumunda herkes olabilir, o sebeple acı da olsa koydum...
Çağatay güle güle kullan abicim, E36 dedin 1.16 aldın rahat edemedin E46 almışın bir sabit dur olum 320 araba var altında işte daha ne istiyorsun, Drift yapıcam diyon E46 ile drift olmuyor mu ? Yapıştır parayı en azından karizmatik araba altındaki kıymetini bil. Birde akıllı git![]()
14 yaşımda bende de chrysler sebring cabrio vardı.. ilk zamanlar babamla kullanıyordum, baktı güzel kullanıyorum sonra güvendi verdi.. tüm mesele güven bence..
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
kimse de dememiş ki sitede satış yapmak için mesaj sayın yetmiyor..
Peki ehliyeti aldıktan sonra her şey serbest olunca kaza yapılmıyor mu?
Benimde 16 yaşımdayken aracım vardı.Ancak sadece yanımda ehliyetli bir var iken o da şehir içine girmeden kullanabiliyordum.2 sene kullanmış olmama rağmen ehliyeti aldıktan sonra bile okula bir süre gidemedim kendi aracımla.
Kontrol edildikten sonra bence daha mantıklı.Sonuçta stajer ehliyeti durumu yok ülkemizde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)