User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
176 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: BMW 320i E46 BMW aşkım :)

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güvenmidir bu, babanın sana arabayı vermesi, yoksa vurdum duymazlıkmı? yaşıtlarımın çoğu bu havada ama umarım başlarına gelmez. genelde kaza yaşamayan insanlar bunlar, canınız yanmaz umarım. araba kullanmak; hava atmak vs değil, ya zevktir yada zorunluluktandır. güvenerek ailen sana arabamı teslim ettiğini sanıyorsun? elbette alakası yok. yada ben çabuk büyüdüm. umarım başına bişey gelmez.
    ailenin senin canın en önemliside başkasının canını yakmazsın. en azından trafikte kullanmamakla yetin. lakin ben ehliyet alana kadar haftada bir rolanti sesiyle yetiniyorum

kazasız belasız, maşallah
    TR - B13

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gabxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki ehliyeti aldıktan sonra her şey serbest olunca kaza yapılmıyor mu?

Benimde 16 yaşımdayken aracım vardı.Ancak sadece yanımda ehliyetli bir var iken o da şehir içine girmeden kullanabiliyordum.2 sene kullanmış olmama rağmen ehliyeti aldıktan sonra bile okula bir süre gidemedim kendi aracımla.

Kontrol edildikten sonra bence daha mantıklı.Sonuçta stajer ehliyeti durumu yok ülkemizde.
    otomobil kullanmayı öğrenmek için yapılan yanında büyüğün vardır trafiğe kapalı alandasındır vs, bunlar yapılır hepimiz yapmışızdır bu farklı... ama 'drift yapmak için aldım' ''kaldırıma patladım' vs... kusura bakmayın da bunu savunan var mı cidden aramızda?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın tabi ama şuanda da birine çarpıp kazaya karışabilirsin.
    Ehliyeti olan biri ile olmayan birinin yapacagi kazalarin sonuclari ayni degil takdir edersinki . İsin yasal boyutundan ziyade vicdani boyutu var . Allah korusun ehliyetsiz sekilde birine zarar verseydim bir omur boyu kendimi affetmezdim heralde .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otomobil kullanmayı öğrenmek için yapılan yanında büyüğün vardır trafiğe kapalı alandasındır vs, bunlar yapılır hepimiz yapmışızdır bu farklı... ama 'drift yapmak için aldım' ''kaldırıma patladım' vs... kusura bakmayın da bunu savunan var mı cidden aramızda?
    Üstad cahil adam çok memlekette... Yapacak bişey yok.. Memleketin durumu neden böyle??

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    adam genç yaşda araba almış sizde amma kıskançmışsınız kendimi kurban ettim vurun abalıya
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam genç yaşda araba almış sizde amma kıskançmışsınız kendimi kurban ettim vurun abalıya
    hahahha darkmun sen her konuda yazsana yaw nesemiz yerine geliyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada 13 yaşındaki oğluna e30 325 alan var ve çoçugun nette videosu vardı dönerken falan şaşırmadım bu olayada...kazasız belasız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahha darkmun sen her konuda yazsana yaw nesemiz yerine geliyo
    bu konuya ben sizden çok farklı bir gözden bakıyorum arınma hatalarımı silip sıfırdan yeni tertemiz bir hayata başlanıcak konu olarak görüyorum.. demin kalp gözümü açdınız şimdi röpteşambırımı giydim beklemedeyim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Abi kardeşimizin drift yapması normal çünkü gitti Drift Academy' den ders aldı her zaman zaten bilgisayar başında gerek direksiyonuyla drift yapmalar gerek Academy' nin antrenmanlarına gelip izlemeler. Her şekilde içinde var tanıyorum kardeşimizi içi içine sığmayan bir tip şuan. Ama ileride neler olur onu bilemiyorum tabi.
    Otomobil Fotoğrafcısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kardeşimizin drift yapması normal çünkü gitti Drift Academy' den ders aldı her zaman zaten bilgisayar başında gerek direksiyonuyla drift yapmalar gerek Academy' nin antrenmanlarına gelip izlemeler. Her şekilde içinde var tanıyorum kardeşimizi içi içine sığmayan bir tip şuan. Ama ileride neler olur onu bilemiyorum tabi.
    Ben dedim kıskanıyorlar diye.. röpteşambırıda boşuna giymişiz.

gabxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onu bende savunmuyorum zaten o yaşta normal kullanmak dışında bir şey yapsaydım direk alırlardı elimden arabayı.

Ben ehliyetten önce araba olmaz dendiği için yazdım.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gabxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onu bende savunmuyorum zaten o yaşta normal kullanmak dışında bir şey yapsaydım direk alırlardı elimden arabayı.

Ben ehliyetten önce araba olmaz dendiği için yazdım.
    ehliyetten önce araba ancak öğrenme amaçlı olur benim mantığımla, ötesi sakıncalı olur, arabayı alıp gitmeler dışarı çıkmalar falan...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guven ile en ufak alakasi yok . Ya birine carpsaydin yada yaralamali&olumlu kazaya karissaydin ?
    Güneş yüzü göremezdi...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi ve kötü yorumlarınız için teşekkür ederim . Kötü derken ben bunları yanlış anlamadım yani bu forumda beni sevmediler diye düşünmedim . Yazdıklarınız çok mantıklı .

Bende bu sorumlulukları biliyorum. Polisten pek korkum yok ama vicdan meselesi çok önemli işte ... Genelde kullandığınız "ya" eki bence sadece "ya birine çarpsan" diye olmalı diğerlerine ihtimal vermiyorum nedense .

Geleyim drift konusuna. Bazıları gibi her bulduğum virajda "Çıtırdan yan vereyim millete hava atayım ouvv " falan derdim yok.
    Yaptığım alanlar :
    Benzin koyduktan sonra ilk siftah için çıkarken ufaktan tatlı bir yan vermek
    IKEA,Palladium,Optiumum gibi Kapalı otoparkı olan avm lerde boş bulduğum zamanlarda yan vermek

Araba kullanma işine gelirsem kesinlikle bunu hava için yapmıyorum . Öyle sananlar illa olucaktır . Tamamen ihtiyaç nedeniyle kullanıyorum . Dersiniz otobüs var annen bırakır falan. ne yalan söyliyim otobüse 2-3 kere binmişimdir ve annem arabadan daha çok korkuyor .

Çok uzattım kusura bakmayın Araba benim için hava atma aracı falan değil. Tabi yanlış anlaşılmalar illaki olucaktır . Araba kullanmaya 8 yaşında başladım ufak alanlarda . 2 senedir trafikteyim ve Allahıma şukurler olsun başıma bir olay gelmedi gelmesinde
    Yalçın Çağatay ÜVEN
    Rover 220 Turbo
    Marmara Üniversitesi

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 8 yaşından beri kullanıyorum aktif olarak trafikte olmasamda ara sıra çıkıyordum ehliyetsiz trafiğe dikkatli oluyordum gerçi dikkat te bi yere kadar ama hayatta her zaman risk var güle güle kullan yeni aracını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah bu yasta bmw ye sahip olmak güzel bi duygu olmakla birlikte büyük bi şans kazasız belasız kullan polis amcalara dikkat et

KALENDAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E 39 verelim

emreaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Napolyon ne demiş para,para,para. Bence tadını çıkarmaya bakk kardeşim,kıymetini bill

RC_Alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah araç süper kazasız belasız..nerde gazlıyıp nerde durucagını bil insanlara saygı göster bide polislere dikkat et bende senin yaşlarında azmı gazladım heyy gidi günler şimdi ehliyette arabada altımda çok şükür ama eskinin heyecanını vermiyo tabi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)