Yeni projeniz hayırlı olsun araçta tabi MaşAllah 2 sorum olacak
Egsoz seçimin neden sebring XT-1 ?
Pistonlar nasıl bu kadar çabuk geldi ? Bizim bir arkadaşın projede 2 ayda geldide ondan merak ettim :D Teşekkürler :)
Printable View
Yeni projeniz hayırlı olsun araçta tabi MaşAllah 2 sorum olacak
Egsoz seçimin neden sebring XT-1 ?
Pistonlar nasıl bu kadar çabuk geldi ? Bizim bir arkadaşın projede 2 ayda geldide ondan merak ettim :D Teşekkürler :)
egzoz aracın üzerinde mevcut zaten.
pistonlar da elimizde bir takım mevcuttu.
Jantı bence kesinlikle orjinal kalmalı.
eyvallah dostum sayende :)
aynen öyle olacak zaten ;)
talih kuşu size de çıkabilir :D
xt1 özel nedeni yok, piston elimizde mevcuttu.
hiç ellemicem başkan :)
peki hocam bu makinalarda gömlek çakmadan max. kaç mm piston kullanılabilir ? Ayrıca maksat N/A yapmak ise aracın piston segmanında sıkıntı olmadığını düşünürsek 85,5 mm 12:5 cr piston kullanmak yerine ciddi bir kapak modifiyesi yapmak daha iyi olmazmıydı. PPR + yay şapka egsantrik subap conta vs. gibi... sonuçta forget malzeme oem den daha ağır olacak basınç yoksa pek tavsiye edilmeyen bi durum ama mutlaka sizinde vardır bildiğiniz hayırlısıyla bitsin görelim inşallah
Araç RC olsa belki direk kapağa yoğunlaşmak düşünülebilinir ama GTI için piston şart. GTI'da sıkıştırma 10.8. Ayrıca Forged malzeme orjinalinden ağır değil. Atmosferik için olan bu pistonlar orjinalleri ile aşağı yukarı aynı belki çok az farkla daha hafif olabilirler.
Ayrıca sıkıştırma iyidir. Bu araçlar için ince conta yok. Orjinal contası zaten 0.75 mm kalınlıkta ve 3 yapraktan oluşuyor. İnce conta yaptım diye ortadaki sızdırmazlık katmanını söküp contayı 0.5 ye çekerek makinayı ciddi bir riske atmanın bir anlamı yok. O yüzden güç istiyorsan sıkıştırma arttırmak için piston şart.
MAŞALLAH tuğça aracına...gidişi ve duruşu mükemmel :)
hey maşallah ya seviyorum 206 ları bu gidişlen yürümeyen 206 kalmıcak takipteyim abi maşallah inşallah istediğin sonuçlara ulaşırsın
arabanın içi dışı çiçek gibi maşallah bu kadar temiz bir 206 günümüzde kalmadı denecek kadar az gerçekten bir kez daha maşallah diyorum :icon_tup:
yapılan işlemlerden sonra krankta ve tekerdeki güç hedefleriniz nelerdir?
Bu arada allah yardımcınız olsun işiniz rast gitsin ;)
Çok çok güzel olmuş Maşallah. O tamponu egzoz için kesmişsiniz umarım düzeltmişsinizdir böyle kesikliği çok kötü duruyor :)