Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
orj. jantlı hali çok güzel duruyor maşallah bence bu şekli karakteristik özelliğini daha da ortaya koymuşAllah kaza bela vermesin
![]()
Güncel hali çok iyi olmuş. Maşallah.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
jant beyaz olmayaydı daha iyiydi maşallah
edit: son halini şimdi gördüm şimdi olmuş![]()
Orjinal jantları ile çok güzel olmuş, Oğuzhan'a katılıyorum beşiktaş baskı APP ve biraz daha basıklık çok daha kaliteli gösterebilir
Maşallah![]()
Rs ler çok hoşuma gidiyor özellikle de beyazı bi başka duruyormuş maşallah gerçekten
Renk çok yakışmış ve cesaretten dolayı da ayrıca tebrik ederim. Fakat fotograflar cok kücük görünüyor, ayrıntılı göremiyorum.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
herkese çok teşekkür ederim , cesaret işi falan olduğunu düşünmüyorum sadece millet ne der korkusu yok başkalarının zevkine göre değil kendi zevkime göre binerim satarkende 3 kuruş ucuza satarım benim gibi takıntısı olmayan birine olur biter ..
resimin üstüne tıklayınca büyümüyormu ?
Son hali çok güzel olmuş maşallah, sadece merak ettiğim neden kat koydunuz ? direk düz daha mantıklı değil mi hem performans hemde maddi yönden ?
Maşallah abi gördüğüm en temiz megane rs seninki. prof fotolarda nasıl çıkıyosa canlıdada öyle diğerleri gibi uzaktan cips yanına gidince bildiğin patates durumu olmuyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)