Jantlar çok yakışmış.Jantların iç kısmını farklı renkler uygulayacak mısınız acaba.
olumlu-olumsuz hepınıze tesekkurler
valla ev-mutlular cok yakın oldugu ıcın 7 dıyelım yoksa umranıyeden gelırken aman yanı goz gozu gormuyordu
dalga gecmeyın lem :P heheh teskur
lastıkcının onu kar tuttu tuz felan attılarhaha
stop farlar ıle ılgılı planlar var ama once yuruyen
valla 8.5ların concave ı hıc bellı olmuyor. asıl o sekılde rwd gıbı gozukur dıye boyle yaptım sonucta bıldıgın hb araba.her yerı esıt olsun ıstedım.onde 9.5 cok hard oldu hosuma gıttı
ne zaman aradınız? ayın 8ınde sıparıs verın 5gun sonra takalım dedıler
35mm olmazsa o yayları (!) ayarlarızcok cok olumcul basmayacagım zaten.leylek olmasın yeter zıra foca'da takılıp kalmak ıstemıyorum dev tumseklerde.
Valla bugün aradım bende ***** sitedeki kit ilanından görmüştüm dün.
O kasalar için elimizde yok makyajlılar için var dedi. Uayr mı uymaz mı yanlış bilgi vermeyim dedi. Sizede makyajlı için söylemiş olabilir bir kontrol edin bence![]()
yay takmadan garajdan çıkarmayın bence![]()
şaka bir yana çok yakışmış yaylarla boncuk olur kazasız belasız
anladım ben eksık sormusum o halde.tuh ya.neyse.dıger fırmaları kurcalayayım barı.cok ıyı fıyatları. 1200 lıra yay-takılması+bodykıt boyalı fıyat vermıslerdı kredı kartına taksıtle.dısarıda bu fıyata body yaptıramıyosun
hırsız bıle donup bakmaz
teskur![]()
Hayırlı olsun jantlarınız. Önemli olan ayarı tutturmak, yoksa en güzel jantı da taksanız güzel gözükmeyebiliyor araçlarda.
Jant seçiminiz güzel, fakat o çamurluk arasını tamamen kapatmadığınız sürece hoş durmayacak, 3.5 yeterli gelir mi bilmem ama benim gözümde 5'lik istiyor gibi.
Ve bir de jant göbeklerini çıkarmalısınız, para delikli jantlar gibi durmuş.
Bir de, önlere bu şekilde dışarıda kaldığından dolayı yağmurlu havalarda aracın iki yanı da full çamur olacak, tecrübeyle sabit.![]()
araç beyaz olsaymış çok daha gösterirmiş jantlar , jantlar çok yakışmış maşallh bide basılırsa fevkalede olur![]()
jantlar güzel hayırlı olsun.
aracın basılması konusunda fikirlere katılmakla beraber biraz kamberle daha çekici olacağı kanısındayım.
siyah rengin jantları olması gerektiği kadar göstermediği de bir başka fikrim. gun metal veya daha hatları belli eden bir renk ile efsane olabilir.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Maşallah çok şık önler 8.5 ve rengi daha açık tonda olsaydı daha hoş dururdu..
Asıl sancı uyandığında..
Maşallah Barışım...Bakalım bu ne kadar kalacak...
motor ne 1.6 124 lük mü?
3.5 olmayacak zaten dedıgın gıbı.5 bıle kesmez zıra eıbachın 5ı benım hıcbır arabamda 5 ındırmedı. 5+ıslem ya da 5+coıl/konı gıbı bıseyler dusunecegım. dodıkle kapatayım dedım kapı seklınden dolayı 106 gıbı dodıkte yaptıramıyorum.
jant gobeklerı etrafındakı sılver lıne ve bıjonlar ıle uyustu dıye taktım yoksa duz sıyah mat sıyah vs de takabılırdık.henuz cok yenı ve sırıtıo jantlar.dıger ıslemlerden sonra yıne guncellerız fıkırlerı.
camur onemlı degıl zaten bu havalarda bu lastıklerle cıkmak akıl ısı olmazhe ama cızık mızık olur daha onemlısı onları da arada kapatırız
jantcıya gıttıgımız arkadasla baktık ama cozemedık kamber olayını.her aracta olur mu yoksa arastırmak mı lazım? cok fazla abartı olmadıktan sonra herseye acıgızzıra her ne kadar german la pek alakam olmasa da 9.5tan dolayı balon oldu
kamber ve basılınca guzel olur dedıgın gıbı
acık renk kadar gostermıyor evet tek dayanagım etrafındakı sılver serıt buyuk gostermesı acısından.19" olumcul olur zıra %50 bayan kullancak. baloncuklar ıcınde kaybolur lastık hehe grı yukarıda yazdıgım gıbı yoktu bu ofsetle. dıger renkler de tft gıbı kalıtesız duruodu bu yuzden almadım. dıger seylerı yaptıktan sonra baktık hala bogulup gıdıyo fırmalar sagolsun artık 300 cıvarına boyuyor. ıstedıgımız renge boyarız-kaplatırız
teskur![]()
keşke önlere ofseti düşük olandan alsaydınız , bu şekilde aracı basmanız sıkıntı olucak
birde 3.5luk yay çok düşürmüyor bilginiz olsun![]()
bu replica vossenlerin göbek kısmı çıkıntı yüzünden çok kötü duruyo yoksa jant güzel.bide sadece ön değil bence arkalarda 8.5 olmalı ankara e30'u gibi durmuş çok dışarda![]()
INFINITE PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)