Hayırlı olsun, güzel seçim. Bence de öne dar takmalıydınız hem görüntü bakımından hem de sıkıntısız basmak için...
Printable View
Hayırlı olsun, güzel seçim. Bence de öne dar takmalıydınız hem görüntü bakımından hem de sıkıntısız basmak için...
valla dar olanlar bu sekılde concave gozukmuyor.jantı alma amacım goruntusuydu :)
o sekılde takılı olanları gordukce bana hak vereceksınız.
kazasız belasız kanka masallah ...
saolasın kardesım
:confused:
km 644 mu senın :D hahha dedıgın kadar benzermıs la :p
Millet gider mersine sen gidersin tersine yav millet ön dar olsun arka geniş olsun diye jant takas ediyo bi de rica da bulundum diyo :D Neyse sen bilirsin ama çok yakışmış, önler 8.5 olmalıydı yine de basabilirsin inşallah :D
rwd olmayan bı arabada jantların farklı olması bana cok abes gelıyor acıkcası :) goz-zevk meselesı elbette. lakın 8.5 olanlar 5 kollu duz jant gıbı bu sekılde yandan felan bakınca ıcınde kaybolmuyorsun jantın :)
Siyah değilde gümüş gri olsa dahamı iyi olurdu ?
maşallah abi hayırlı olsun..herşey güzel ama frenleri kırmızı yerine sarı yada fıstık yeşil yapsan daha iyi olur gibi :)
bu gıdısle bı elımde kalıper boyası bı elımde plastıdıp dolasıcam sanırım. kafamı allak bullak ettınız len :D:p
Leyleğe Maşallah :)
tesekkurler abısı :D
gıtmeden(20si) bı goruselım su kar-kıs bıtsın de. baba & baba bı gorusme olsun :):)
*5cm eıbach persembe sabahı alıyorum.zor da olsa buldum :)
maşallah jant seçimi çok başarılı :icon_tup: gerçi 2 ay daha bekleyeydin daha iyiydi kar kış jantlara yazık valla :(
karda kısta cıkmıyorum ıstanbulda, sırket arabası vs var burada ;)
*
ızmır'de zaten yagmur*kar duasına cıkıyoruz genelde :p
tesekkurler :icon_tup:
modifiyemden beri tanıyorm seni neye elini atsan hep güzel şeyler çıkmıştır, zevk konusunda aynı frekanstayız ofset konusunda bence en mantıklısını yapmışsın :)
Allah nazarlardan saklasın ileride air şekli olursa tadından yenmez :)
onlerı surtmekten bı hal olucaksın kanka :)
saol kardesım.maddı-manevı gucumuz yettıkce bıseyler yapıyoruz :)
aır seklı ıyı guzel ama ne kadardır vs dır hıc arastırmadım.ınt.yazdım ama bulamadım.var mı kı burada yardımcı olabılecek kımse?
kamberı sen yaptırırsan surtmeyızz panpa :D
Jantlar çok iyi yalnız şuan kendini tam göstermemiş gibi basılınca cuk oturcaktır MaşAllah araca..