Güle güle kullan Barış...
Printable View
Güle güle kullan Barış...
Güzel bi lip ile noktayı koy abi :) Maşallah.
masallah cok sık olmus ,getırde yan yana plaka kardeslıgı yapalım kanks :D
hasan bu arada makyajsız kasaya kıt buldum :)
bu kardesımız on-yanlar-arka boyalı 500e dıyor :) on tarafı da halledıcem dedı.(makyajlıdan bı sekılde) sadece arkadakı susturucu kafaları bana aıt.
ıyı degıl mı?
z.burnuna yakınsan gıt bı bak derım :) beraber yaptırırsak bıseyler daha yapar + on tarafın ısı kısalır hem :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5387881/detay/
Iyiymiş valla. Bende altıntepe deyim yakın değilim malesef. Ama iki kişi alisan mutlaka avantajı olur.
Birde anadolu yakasında bana önerilen farcilarin hiç birinden memnun kalmadım. Hala sağ var buğu yapıyor. Sen nerde yaptirican farları
Egzoz için ben tek taraf seviyorum.
ben de altıntepedeym suan :):)
farcı bostancıdaymıs valla tanımam etmem.ıyı dedıler bıde tanıdık olcagı ıcın kotu bı durumda cokebılecegım bı adam olması acısından ıyı ;) ıcını karartacagım on tarafın, arkaya da fılm cektırecegım buyuk ıhtımal :rolleyes: sen ne yapmıstın kı bugu yaptı? olmadı gelırsın sen de ona da baktırırız pzt ??
egzoz ben de tek taraf ıstıorum ısın ozu aslında ama kımse yapmıo abı ya :) adama dıorum parasını vereyım yıne yok yıne yok. sag taraftan 2 adet orta buyuklukte cıkıs ıstıorum, guzel bı de dıfuzor.cok bısey degıl aslında ama yapmıolar :)
bu arkadasın fıyatı ve yaparım demesı bıraz yeter sebep ama kararsızım yoksa coktan kaporayı gondermıstım :)
Ben ay sonunda arabayı kaplamaya sokucam istediğim renkte body kit nasıl durcak kestiremiyorum. Sade görünüm ve bol basiklik istediğim görüntüyü vericek gibi. Tek taraftan hoş tipi bir çıkışla güzel duracak dusuncesindeyim. O sebeple body kit işini bi konuşmak lazım sonra karar vericem.
Altıntepe de nerdesin ben karakolun orda kilavuzcayirindayim.
Far açıldı boyandı geçen sene kış bir buğu yaptı gene açıldı temizlendi 2 hafta oldu gene buğu yaptı kıl oldum
ben arkasını çok beğendim ama ön için aynı yorumu yapamicam önün ofseti daha az olmalıymıs bence .
tunelın asagısında :)
kaplama renk bellı mı?
farın fotosu var mı? fıkır sahıbı olalım.yaptırdıgın yer neresıydı?
tesekkurler.onler 8.5 olunca dedıgım gıbı duz 5kollu jant gıbı.hala pısman degılım ozellıkle arac dusunce :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...tos-auris.html
Burda var ama son hali tenekeci ve siyah spoiler var aynalar da siyah.
Farı en son bostancıda farci uğur açtı. Sol canavar oldu ama sağ arada buğu yapıyor. Sabah vardı şimdi yok mesela.
Renk kat gri yada gri gibi aklımda 18-19 jant ve biraz daha basicam. Kambersiz dugun olmaz tabi. :D
cok ıyı olmus ya far :icon_tup: bugu ısını cozersek sorunsuz da olursa super valla :)
sabah olup aksam olmaması ılgınce demek kı delık var ısıya gore gıdıo bugu :beuj:
jant 19 ne bılım yanak felan cok ınce olmaz mı ya? kullanırım dıosan sorun yok ama 40tan ınce yanak kullanmak rısk valla :) kamber zormus bızım aracta. pul mul sakat ıs dedıler bı de gerek yok dıye benım yukseklıkte gırmedım o ıse.kıt alırsan da 450dolar cıvarı.
Abicim tank olmus bu ya massalah :D
Kaçırdım konuyu ben aldın mı ogün konustuğumuz aracı?yoksa bu baska mı:)