masallah cok sık olmus ,getırde yan yana plaka kardeslıgı yapalım kanks :D
Printable View
masallah cok sık olmus ,getırde yan yana plaka kardeslıgı yapalım kanks :D
hasan bu arada makyajsız kasaya kıt buldum :)
bu kardesımız on-yanlar-arka boyalı 500e dıyor :) on tarafı da halledıcem dedı.(makyajlıdan bı sekılde) sadece arkadakı susturucu kafaları bana aıt.
ıyı degıl mı?
z.burnuna yakınsan gıt bı bak derım :) beraber yaptırırsak bıseyler daha yapar + on tarafın ısı kısalır hem :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5387881/detay/
Iyiymiş valla. Bende altıntepe deyim yakın değilim malesef. Ama iki kişi alisan mutlaka avantajı olur.
Birde anadolu yakasında bana önerilen farcilarin hiç birinden memnun kalmadım. Hala sağ var buğu yapıyor. Sen nerde yaptirican farları
Egzoz için ben tek taraf seviyorum.
ben de altıntepedeym suan :):)
farcı bostancıdaymıs valla tanımam etmem.ıyı dedıler bıde tanıdık olcagı ıcın kotu bı durumda cokebılecegım bı adam olması acısından ıyı ;) ıcını karartacagım on tarafın, arkaya da fılm cektırecegım buyuk ıhtımal :rolleyes: sen ne yapmıstın kı bugu yaptı? olmadı gelırsın sen de ona da baktırırız pzt ??
egzoz ben de tek taraf ıstıorum ısın ozu aslında ama kımse yapmıo abı ya :) adama dıorum parasını vereyım yıne yok yıne yok. sag taraftan 2 adet orta buyuklukte cıkıs ıstıorum, guzel bı de dıfuzor.cok bısey degıl aslında ama yapmıolar :)
bu arkadasın fıyatı ve yaparım demesı bıraz yeter sebep ama kararsızım yoksa coktan kaporayı gondermıstım :)
Ben ay sonunda arabayı kaplamaya sokucam istediğim renkte body kit nasıl durcak kestiremiyorum. Sade görünüm ve bol basiklik istediğim görüntüyü vericek gibi. Tek taraftan hoş tipi bir çıkışla güzel duracak dusuncesindeyim. O sebeple body kit işini bi konuşmak lazım sonra karar vericem.
Altıntepe de nerdesin ben karakolun orda kilavuzcayirindayim.
Far açıldı boyandı geçen sene kış bir buğu yaptı gene açıldı temizlendi 2 hafta oldu gene buğu yaptı kıl oldum
ben arkasını çok beğendim ama ön için aynı yorumu yapamicam önün ofseti daha az olmalıymıs bence .
tunelın asagısında :)
kaplama renk bellı mı?
farın fotosu var mı? fıkır sahıbı olalım.yaptırdıgın yer neresıydı?
tesekkurler.onler 8.5 olunca dedıgım gıbı duz 5kollu jant gıbı.hala pısman degılım ozellıkle arac dusunce :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...tos-auris.html
Burda var ama son hali tenekeci ve siyah spoiler var aynalar da siyah.
Farı en son bostancıda farci uğur açtı. Sol canavar oldu ama sağ arada buğu yapıyor. Sabah vardı şimdi yok mesela.
Renk kat gri yada gri gibi aklımda 18-19 jant ve biraz daha basicam. Kambersiz dugun olmaz tabi. :D
cok ıyı olmus ya far :icon_tup: bugu ısını cozersek sorunsuz da olursa super valla :)
sabah olup aksam olmaması ılgınce demek kı delık var ısıya gore gıdıo bugu :beuj:
jant 19 ne bılım yanak felan cok ınce olmaz mı ya? kullanırım dıosan sorun yok ama 40tan ınce yanak kullanmak rısk valla :) kamber zormus bızım aracta. pul mul sakat ıs dedıler bı de gerek yok dıye benım yukseklıkte gırmedım o ıse.kıt alırsan da 450dolar cıvarı.
Abicim tank olmus bu ya massalah :D
Kaçırdım konuyu ben aldın mı ogün konustuğumuz aracı?yoksa bu baska mı:)
Maşallah kazasız belasız, aracı bıraz bassanız nokta olur. :)
saolasın :)
6.5 bastım dahası sızlerın olsun kardesım.
aynen o arac :) cok ıı 1 teklıf verdı gerı cevırmedım :D (pm atıorum)
hmm anladım :) kes bıc derken ust kısmını traslamaktan mı bahsedıosun yoksa egzoz kısmında da tadılat mı gerekıodu?
Arka giriş tarafını kes biç ve bağlantı ayaklarını kesbiç gerekiyordu.
Bu arada ben yarın sanayideyim yayları bir sorayım nekadar basarız ne kadara patlar. Bu arada spoilerde çok yakışıyor bilginiz olsun :) Birde bu kıvamda marşpiyel ve eklerle tam tamamlarlar bence arabayı :)
Yakın oturuyorsak bir fırsatta canlıda görmek isterim vossen'i.
543 220 32 7sekız numaram.caldır kaydedeyım ;)
yarın gelırım ben de tanısalım :)
1-2 gıbı kacarım ama dugun vs var cocuk bakcam bu sure zarfında :p
yay pıstırma ısını beraber gıdelım.guzel bı fıyat da alırız merak etme :)
spoylerım pzt gelıo boyalı takacagım.marsbıyel hazır var ama on*arkayı kafamda bıtırmeden takarsam cok abzurt gozukur :beuj:
*bu arada vossenın senın aracın rengınde olanı var ama etsı uymuyo bu yuzden takmadım ben.spacerla 6cm dısarda kalıo net :D dıger renklerıne felan da bakarız beraber.sanayıden yarım km jantcı :icon_tup:
Ok dir abi.
Çaldırdım 04 sonu numaranın.
Haberleşiriz bende öyle çıkarım evden. Beraber bakarız. Jant içinde bakıcam zaten daha :) iş çok :)
iddaalı jantlar +10
zaten ıcı gumus oldugu ıcın vazgectım, cıkardım favorılerden :D
komple sıyah olacak. "sonaR" reloaded :P
frenlerı de karartmayı dusunuyorum acıkcası. ama dıger ısler bıtsın de kalıperler yarım saatlık ıs :)
thanx :icon_tup:
abi çok güzel duruyor allah kaza bela vermesin aslında jantlar şöyle fosforlu yeşil turkuaz filan olsa çok dikkat çeker çok ta yakışır :)
bı muddet dedıgım gıbı sımsıyah gezecegım.sonra sıkılırsak 300lıra zaten dedıgın gıbı ıddıalı 1 renk yaparız :);)
bugun ıtıbarıyle crazy cars'A teslım ettım aracı.
cuma gunu teslım alacagım ınsallah :)
bodykıt
spoyler
cıft cıkıs egzoz
far karartma
stop karartma
logolar karartma
toyota-aurıs yazıları off..
shark anten
muz sılecekler
vs vs :D 1 hafta sok-tak vs bı suru ıs yogun hafta bızı beklıo :) cuma gunu de 40.000 bakım sonrası ıcdıs bakım pasta cıla vs cmts bebek olcak ınsallah :)
Abicim jant göbeklerini söküp kalan kısmı siyaha boyasan kapaksız bence cok daha şık durucak :)
ok. senı mı kırcam.pzt.deneyeyeım 1 jantı foto koyarım karar verırız :icon_tup:
(normalde paslı vs ama temızleyıp bı sıyah spray atarız denemek ıcın :))
Abi sanırım araba siyah boya kutusuna bandırılmış gibi olacak.Murdered Out :) Güzel olur aslında.
Maşalah tekrardan.
Yazı iptali iyi oluyor ama logolari kaplat iptal iyi olmuyor :)
Bence jantlar ve gobekler canlı iyi. Ama düz siyah göbek daha güzel olur komple sokmektense
yapak-gorek :):)
zaten o sekıl olcak hasancm.yazıları ıptal logolar kaplatılcak.
sokup sprayleyıp deneyecegım.bısey kaybetmem en kotu kapagı gerı takarım :D
aynen kardesım. sonra sıkılırsak trımlerı vs lerı renklı detaylandırırız :)
sanırım jantlardan dolayı ama
bu ( 205/55/r16 )3.5 eibach ise
http://img689.imageshack.us/img689/4613/img1862fr.jpg
sizinkinde bi anormallik yokmu
5cm eıbach ıle 3.5luk arasında net 1.5 yoktur dıye dusunuyorum.ben de 1.5 cm cıvarı pıstırdım(bu da goz kararı sonucta el ıscılıgı).e senınkınden 1.5-2 cm en fazla fark vardır.ne garıplık var anlamadım :D + 3.5 takan arkadasla da karsılastırdık zaten yakından. 2cm cıvarı fark var ;) foto acısından da yanılmıs olabılırsın.
jantlardan bı fark olamaz zıra taktıgım lastık capı ıle senınkı arasında %0.84 fark var :)
*sonucta benım ıstedıgım kadar ındı :) daha fazlası cok surtecektı.azı kotu gozukecektı :)
Acidan buyuk ihtimalle siz begendiyseniz zaten sorun yok bana garip gelen 3.5 la 6.5 arasinda az fark olmasi
ctesi bostancı sanayıde canlı gordum fotodan daha basık ve daha can alıcı duruyor maşallah bitince cok guzel olucak
Hayırlı olsun tekrardan barış iyi günlerde kullan aracın geri kalan işlerinden sonra jantlar daha ön plana çıkıcak :)
tesekkurler abim :) cuma gunu bıtıcek dıger işler.
jant ve dıger yardımların ıcın tekrar tesekkurler :icon_tup:
aynen kardesım.fark var ama 3cm degıldır dedıgın gıbı ;)
tesekkurler.crazy cars'ta sokuk suan.yarın ınsallah ben de stop&far vs ye baslıyoruM :)
Sanırım Bostancı civarında oturuyorsunuz , bir gün canlı görmek isterim :)
normalde foca'da ıkamet edıyorum&calısıyorum ama dogum ıznımden dolayı ıstanbuldayım :)
cumartesıye kadar buradayız.goruselım elbette ;)