İgrenc olmus..
Printable View
İgrenc olmus..
çok iyi olmus ..
Maşallah araban güzel olmuş, jantlar nokta olmuş en başta
(bu arabaya prof. foto cekimleri şart )
kazasız belasız kardesım elının deydıgı araba sekıl degıstırıyor : )
cumlemıze denızcım :) yapıyoruz bıseyler :o
tesekkurler.cektırecegım ama bıkac ıslem daha var :)
tesekkurler kardesım :icon_tup:
:) bu yuzden mı s2000 forumunda vossen tak dedın mıllete :) ben senın gıbı degılım, ınsanların yaptıgı kotu yoruma dahı saygı duyarım,en ufak kotu yorumda ustune gıtmem.
yorum yaptıgın ıcın tesekkurler.
bu arada ınsanların arabasına carpma yeter benım ıcın. boyle konularıma gırıp sacma sapan mesaj atman ınan umrumda degıl ;) review saglarsın hatta daha ıyı :rolleyes:
Janta bisi demedimki jant lastik camurluk uyumu cok kötü bana bisiler sormustun konuyla ilgili yardımcı olsaymısım keske arabayı görünce üzüldüm simdi..
Diger konuyu katıcak bisi yok kimin serefsiz oldugunu gördük lafının arkasında durmayıp sessiz kalarak ;)
Aman kazasız belasız..
oldun sayılır zaten ama benım ısıme gelmedı.suan bıle surtuyor ki,araba o kadar ınık kullanamam COCUK babasıyım.
arabamı cızdıler-carptılar-kacırdılar baslıklarına nasıl gırıp serefsız yazıyorsak senın baslık da o hesaptı.kısısel bır olay degıl.hatanı anlayıp konuyu sılmıssın.umarım kafanda da tepkı gosteren ınsanların haklı oldugunu oturtabılmısındır.ben dedıgımın arkasındayım ama senın gıbı bı adam ıcın banlanmaya gerek yok boyle sacma sapan bır konu ıcın...
allah cumlemızı kaza-beladan korusun evet.
Becerememissin demekki Allah bahıslasın ozaman kasma bu kadar orj bin arabana..
Yo konumu silmedim duruyo tepki elbette gösterilebilir ama ne insanların neden senin sahsıma hakaret etme lüksünüz yok..
Bencede banlanma bu cok önemli..Ettigin ve etmek istedigin hakaretler icin gel buraya cık karsıma..
BABA nerdesin İzmirde misin? gidek bi go-kart yapalım...:D
sisi sokerım ama stoplar cok basıt durdugu ıcın sokmem.belkı yenı kasa stopu takarım vs ılerıde.farlar fılm degıl bu arada ıcten karartma.
haklısın boyanın bakıma ıhtıyacı var.ıcdıs goya yaptırdık ıstanbulda ama .ok gıbı yaptılar.ızmırde guzel bı yere yaz bası tekrar yaptıracagım.uzun yolda ofseten dolayı bayag cızık oldu zaten :)
haftaya yapalım kardesım.geldım ızmır'deyım 1haftadır.40ını cıkarttık cocugun :)
Hadi hayırlısı Barışım allah analı babalı büyütsün...haftaya aöf finaller var arkadaşın nikahı filan var öteki haftaya görüşelim gidelim ülküye...;)
ok haberleselım kanks :icon_tup:
çok güzel durmus maşallah
hops . bunu gormemısım :( teskurler kardesım.
hs25 ıle baslangıc cekımlerım :)
eski foça'Ya beklerım hepınızı :icon_tup:
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...51443680_n.jpg
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...78196806_n.jpg
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...06852119_n.jpg
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...55234799_n.jpg
Çok iyi durmuş jantlar maşallahı var.
Maşallah çok güzel olmuş :) Hayırlı olsuna gelicem minik için zaman bulamıyorum :(
Maşallah güzel duruyor ama jant ölçüleri seçimi yanlış bence. Bilerek böyle seçtim demişsiniz ama önlerin daha dar offsetli olsa hem kafadan biraz daha basılabilirdi, hem de görsel olarak biraz daha hoş olabilirdi. Yine de gayet güzel.
4kısılık bı aıle ıcın suan tam bence :) camurlukları actırdım bıraz allaha sukur surtmeden ılerlyebılıyoruz. lakın 1cm daha basılsa gecmıs olsun. dedıgın gıbı onlerı 8.5 felan alıp daha basabılırdım ama arkası cok havada kalacaktı bu sefer :) tam esıt ofsetler ve mesafe daha hosuma gıttı. daha once de demıstım. rwd ler dısında yakıstırmıyorum onler ınce arkalar kalını :)
onlerı felan daha detaylı cekecegım ama araba sagolsun 1 gunde kırlenmıs.yakın cekımler daha sonra :):)
kedıuyutanlarımı sevıyorum :D
Geçen akşam acıbademde gördüm.Maşallah.
Buda benden olsun :)
http://i43.tinypic.com/14burzr.jpg
Baris abi bi app istiyo sanki :)
vfr lı bı dostumla bulustuk k.dunyasında :) teskur foto ıcın :)
valla arabayı sadece esımleyken kullanıyorum, kışa kadar varsa yoksa RR :D bugun mesela zıncır & fren bakıma gırdım h.sonu uzuna cıkacagım ıcın :)
satacagım zaten, kışa kalmadan heralde ;)
İlk defa bir aurisi bu kadar beğendim , maşallah arabaya Barış abi. :)
tesekkurler ıbrahm :) begenmene sevındım
bugün senle bir yerde karşılaştik ama çözemedim şuan neresi :) sanırım ataşehir civarında aracına maşallah
RR'a parca bakmaya kadkoy gıttım , sonra e5ten dragos yaptım :) belkı e5te falan gormusundur :)
basılması sart. ama satılıcakmıs galiba.. massallah yınede abi.
Alt tampon ekı hariç cok hosuma gıttı masallah
araba güzel eski foça güzel her yaz mutlaka :)
Çarşamba günü küçükyalı atatürk caddesinde gördüm seyir halinde Maşallah :)
valla yazın guzel de kısın tam emeklı yerı :)
saolasın kardesım :)
tesekkurler.ben suan en azından onu mu soksem dıyorum surtmekten canı cıktı aletın.ıcım gıdıo her defasında.ıstanbul'da yollar fena ben focadayım dıye bu kadar yaptım ıstanbulda mumkunu yok ozlellıkle avmler cıleden cıkartıor benı.
aynı yerde ben de FJ7540 siyah 159'u goruyorum eskı arabamı :o gerı mı alsam acaba ya :D
Maşallah..
gayett cekici olmus
Eğer aynı spec başka araba yoksa, atasehir Kamil koçun oralarda gördüm 1-2 kere bu jant sadece bu arabaya yakışmış diyebilirim, koşarak alacaktım ama diğer arabalarda görünce direk soğuma gelmişti, maşallah.
aynen.oradakı sıtelerde ablam oturuyor.sık sık gelıyoruz :icon_tup:
*
tesekkurler hepınıze.
yahu araba leş gibi tatılden geldım berı.o kadar kısı gordum yazınca utandım.yıkatayım yarın :p
Masallah murdered out :)
Kazasiz belasiz insallah
vakti zamanında c2 vts varken 2006 cıvarı , sımsıyah 206gtı vardı maltepe sahılde. cok hosuma gıtmıstı o zamanlar. ıcımde kalmasın dedım :)
Lastiklerin parlamasi lazim :)
Masallah guzel duruyor araciniz
tesekkurler. pm attım :icon_tup: