Acidan buyuk ihtimalle siz begendiyseniz zaten sorun yok bana garip gelen 3.5 la 6.5 arasinda az fark olmasi
Acidan buyuk ihtimalle siz begendiyseniz zaten sorun yok bana garip gelen 3.5 la 6.5 arasinda az fark olmasi
ctesi bostancı sanayıde canlı gordum fotodan daha basık ve daha can alıcı duruyor maşallah bitince cok guzel olucak
Hayırlı olsun tekrardan barış iyi günlerde kullan aracın geri kalan işlerinden sonra jantlar daha ön plana çıkıcak![]()
tesekkurler abimcuma gunu bıtıcek dıger işler.
jant ve dıger yardımların ıcın tekrar tesekkurler
aynen kardesım.fark var ama 3cm degıldır dedıgın gıbı
tesekkurler.crazy cars'ta sokuk suan.yarın ınsallah ben de stop&far vs ye baslıyoruM![]()
normalde foca'da ıkamet edıyorum&calısıyorum ama dogum ıznımden dolayı ıstanbuldayım![]()
cumartesıye kadar buradayız.goruselım elbette![]()
tesekkurler kardesım.
bikaç eksik dısında bitti gibi
18" vossen concave cv3
225/40/18 ku39
6.5" eibach sportline
bodykit
spoyler
karartılmış farlar
karartılmış stoplar
karartılmış logolar
cam filmi
kırmızı kaliperler
trd logo
kısa anten
muz silecekler
![]()
maşallah tek eksik app plaka.Düşündüğümden çok daha güzel olmuş.
Egzozlar aktif durumda mı ?
Edit:berkay söyleyince farkettim.Göbekler ve bijonlarda siyah olsa güzel durur.
bu haliyle çok boğulmuş sanki araba![]()
dünden bugüne bir günde gelinmez. - hıncal uluç
futbol enteresan oyun. - ömer üründül
beşiktaş'ı yenmek için beşiktaştan çok gol atmak şart. - ilker yasin
teskkurler
valla bu halıyle bıle cok bence benım gıbı rahat kullanmayı seven bırı ıcın
egzozlar aktıf evet.orjınalı sagda soldakıne bır hat daha cekıldı.hava karardı yarın sabah da yola cıkmam gerekınce cekımler ıptal oldu vıdeo bıle cekemedım.ızmır'e gıdıp eksıklerı halledınce guzel cekımler ve vıdeo da koyarım.app de yaptıracagım ızmır'de.
gobekler de zıra ızmır'de.tum jantlar sokulcek bıjonlar halledılecek vs.bıraz daha ıs var onumuzde
saygım var kardesımsımsıyah kullanalım bız de bogulursak cok tepkı alırsak degısıme gıderız
![]()
göbekler ve bijonları söylemişsiniz zaten. extra olarak arka stopların folyosu sökülse arkaya beşiktaş app öne hiç plaka takmasanız çok çok daha güzel olur![]()
tesekkurler hasancımdarısı basına
chn : valla stoplar hele hava kararınca daha da guzel oluyor.tabı kı fıkırlere saygım var ama daha evvelsı gun yaptırdım begenmessem bıle sokmem suangobek-bıjon-plaka dedıgım gıbı ızmırde
on plakasız olmaz zıra araba benı bagla dıye bagırıo zaten daha cok ılgı cekmeye gerek yok
![]()
Çok iyi olmuş be. Maşallah.Özellikle yandan çok can alıcı duyuyor. Her ne kadar siyah ağırlıklı olsa da hiç önemli değil, böyle de çok güzel duruyor.
Stoplara film çekmek yerine, siyah zeminli ledli stopları varsa eğer, bir de arkalara da biraz kamber verilse arkadan nokta olur.
Hayırlı olsun, beklediğinize kesinlikle değmiş.![]()
valla cocukla(20gunluk daha) ızmır'e gelır mıyız bılmıorum ama gelırsek haber ederım burdan
(focadayım ben yolun duserse beklerım bu arada)
tesekkurler.acıkcası bıraz once eve geldım.fotolar .ok gıbı cıkmıs dıyebılırım.ızmır'de duzgun bı cekım yaptırayım
ledlı ya da 3d stop yurtdısında bıle bulunmuyor neredeyse.sacma sapan 2 sıte bulabıldım onlara da guvenemıyorum sahsen.tr de olsa hakkarıde olsa getırtırdım ama maalesefsımdılık bunla yetıncez.
kamber pul ısı vs sakat geldı bana.kıtı de 450dolar mı neymıs.sımdılık gerek yok ama daha da basarsam es es kamber vercez bı sekılde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)