Hadi hayırlısı Barışım allah analı babalı büyütsün...haftaya aöf finaller var arkadaşın nikahı filan var öteki haftaya görüşelim gidelim ülküye...![]()
Hadi hayırlısı Barışım allah analı babalı büyütsün...haftaya aöf finaller var arkadaşın nikahı filan var öteki haftaya görüşelim gidelim ülküye...![]()
çok güzel durmus maşallah
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Maşallah çok güzel olmuşHayırlı olsuna gelicem minik için zaman bulamıyorum
![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Maşallah güzel duruyor ama jant ölçüleri seçimi yanlış bence. Bilerek böyle seçtim demişsiniz ama önlerin daha dar offsetli olsa hem kafadan biraz daha basılabilirdi, hem de görsel olarak biraz daha hoş olabilirdi. Yine de gayet güzel.
4kısılık bı aıle ıcın suan tam bencecamurlukları actırdım bıraz allaha sukur surtmeden ılerlyebılıyoruz. lakın 1cm daha basılsa gecmıs olsun. dedıgın gıbı onlerı 8.5 felan alıp daha basabılırdım ama arkası cok havada kalacaktı bu sefer
tam esıt ofsetler ve mesafe daha hosuma gıttı. daha once de demıstım. rwd ler dısında yakıstırmıyorum onler ınce arkalar kalını
onlerı felan daha detaylı cekecegım ama araba sagolsun 1 gunde kırlenmıs.yakın cekımler daha sonra
kedıuyutanlarımı sevıyorum![]()
Baris abi bi app istiyo sanki![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
bugün senle bir yerde karşılaştik ama çözemedim şuan neresisanırım ataşehir civarında aracına maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)