Işık Nickli Üyeden Alıntı Allah nazardan saklasın kanka, lacivert tenteyle nokta olur, demedi deme Siparisi verde gelsin artik
İ..e'nin birinde bi 10.000 alacağım var onu alabilirsem ve araba hala sende olursa söz alacam
Maşallah furkan çok şanslı bu aracın fotolarını çektiği için
Özkanfaruk facebook.com/OzkanfarukPhotography özkanfaruk photography Techturkey page
maşallah şık bi tasarım..kazasız belasız..
maşallah...
Işık Nickli Üyeden Alıntı İ..e'nin birinde bi 10.000 alacağım var onu alabilirsem ve araba hala sende olursa söz alacam ucan kısımı la bu 10 k lık
tesekkurler beyler sızınde gonlunuze gore olsun ınsallah
Masallah, Allah nazardan saklasin
Güle güle bin ağız tadınca güzel duruyor maşallah
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
ozkan53 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah furkan çok şanslı bu aracın fotolarını çektiği için Ne alaka
Furkancicek Photography Twitter Page Instagram
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Güle güle bin ağız tadınca güzel duruyor maşallah eywallah yakısıklı hepımız keyıflı kazasız belasız bınelım ALLAH ıznıyle
furkancicek Nickli Üyeden Alıntı Ne alaka ne o sanslı deılmısın kımler ıstedıde cektırmedım bılıosun artis
STP Nickli Üyeden Alıntı ne o sanslı deılmısın kımler ıstedıde cektırmedım bılıosun artis Dün bana face den yolladıgın fotoyla benimkileri yanyana bi koy bakalım hangimiz daha sanslı.. editledim
onları alıp shoplarım, yaparım sonra aglamak yok
maşallaahh
GCG SPEEDY
dıffuserımızde yola cıkıyor yakın zamanda hadı bakalım
STP Nickli Üyeden Alıntı ucan kısımı la bu 10 k lık Aynen o ya...k
ahahahahaah dogru tahmın
selcuk abım masAllah canlısınıda gordum seyır halınde de gordum muhtesem guzellıkte Allah kazalarlardan belalardan korusun cok yakısıklı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları