hayırlı olsun allah kaza bela vermesin abi :) ozhan abinin bi ara jbl plaka clio su vardı :D
Printable View
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin abi :) ozhan abinin bi ara jbl plaka clio su vardı :D
Maşallah. Güle güle kullanın
test ettik onayladık :) maşallah güzel makina 4tane halkası olsun çamurdan olsun :)
Dış S-line paketin tamponları vede panjuru farklı şöyle oluyor :)
http://d1301.hizliresim.com/15/j/j03rx.jpg
Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin ÇokKaliteli ve Güzel Duruyo , 60TL'lik Ses Sistemini Gerçekten Merak Ettim Resim Varmı Abicim ?
Dis sline olmadigi icin jant felan var oem dimi :) pankur belli olmuyor sanirim fotodan ama ayni panjur var, sahibindende bi dolu dis slinedada ayni tampon var :)
maşallah allah kaza bela vermesin ,jantlar s line sanırım tamponlar değil,ses sistemi varsa araçta resimlerini koyabilirmisiniz? motor tarafında izolasyon varmı ? Bizde geçen yaptırdık o fiyata hiç yaklaşmadı ama focal değil würth markası,çamurluk içleri,bagaj,kapılara yapıldı
bir de a3 golf kalitesi aynı diyenler var bende anlamıyorum neden böyle dediklerini ufak detaylar ,plastik kalitesi bariz farklı
Maşallah , iyi günlerde kullanın..Yanlız 60 bin liralık sistemi bende merak ettim :)
Kocaman maşallah
tesekkurler, bı takım mıdının amfısı thesıs quattro ıkı tane var surdan rakamına bakabılırsın :)
Fortin Auto Radio
mıdlerı audıson thesıs orchestra 3. bırının rakamıda 3200 usd cıvarında ondanda ıkı takım var
bass amfısı RE everest 10K onunda rakamı 2200 usd cıvarında
bunları toplayınca zaten sadece 30bının ustunde tutuyor :)daha kablosu capasıtoru sıgırtaları mdfsı ızolasyonu derken rakam nereye gıdıyo sız dusunun :)
TB turboyken nerdeydiniz out,A3'de tesko var iken neredeydiniz in :D
abi hayırlı olsun maşallah.
çok güzel duruyo maşallah bende çok baktım ama denk gelmedi bi tane kırmızı vardı adamla iletişim kuramadık bi türlü .
hayırlı uğurlı olsun tekrardan :)