Olsun abi sorun değil önemli olan aracımızı görmek desibel olarak
Printable View
Olsun abi sorun değil önemli olan aracımızı görmek desibel olarak
hallederız kardesım :)
Abi senin arabanın tamponları belki fotodan ben seçemedim ama dışı S- değil, başka fotolarına bakarsak daha sağlıklı olur aslında:) Janta gelince araç iç s-line paket olunca(bence en önemlisi zaten) koltuklar direksiyon suspansiyon jantlar direk geliyor zaten. Jant ve spor suspansiyon iç s-line pakette geliyor. İç s-line olmayıp sadece dış s-line dada tamponlar panjur jantlarda değişiyor .Yani her şekilde jantların değişiyor. :) Sahibindenki çoğu kullanıcıda jantlardan dolayı dış s-line diyor ama aslında öyle değil.
abi standart a3 ün ses yalıtım oldukça zayıf . bu 7bin lik yalıtımla yolda s klasse gibi huzurlu gidiyorsundur :) hayırlı olsun
Abi pandizotu kim yapacak aracın?
Panzot yapmiycaz biz sadece kutu yapicaz litresini portunu dizayn edip
Maşallah Selçuk hayırlı olsun.
Maşallah Kazasız Belasız ;)
Müdür araç ne durumda ne zaman biter?
musterı aracları var dukkanda sıradada araclar var ALLAH a cok sukur cok yogunuz. zaman olunca yaparız da, sendekı bu hırsı anlamadım ben kardesım. gorsel dızaynlı kutuyla benı nasıl geccen :D acık ve net sekılde ıs ıddaya bınerse bendekı desıbel kımsede cıkmaz sen bunu anlamadınmı :)
Ne hırsı ya ne alak nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri ben seni geçicem diye bir idaada atmadımki ortaya sadece bakalım nedir ne değildir diye ama sen çok iddialı konuştun ;)
bıtınce olcerız sıkıntı yok :) ama hemen olcmek ıstersen var yıne olcecek aracımız :)
Fark etmez ölçeriz sıkıntı yok araç ney?
audı a5 , ıkı tane DD 9512 var full carbon dust caplı, RE audıo everest 10 k amfısı var spl kutu var vs vs calıo bıraz
Tamam olur ne zaman yapalım bu işi ?
tfsi güzel seçim. maşallah.. kazasız belasız...