1.7'lerin nadir bulunan renklerinden, maşallah hoş olmuş aracınız, siyah tamponda yakışıyor aslında Corsa'ya. :)
Printable View
1.7'lerin nadir bulunan renklerinden, maşallah hoş olmuş aracınız, siyah tamponda yakışıyor aslında Corsa'ya. :)
maşallah hayırlı olsun Sinan, hızlandır bunu biraz :)
Rengi jantları çok güzel Maşallah
Maşallah. Arabanın rengi ve jantların modeli ile renk uyumu çok güzel. Kazasız belasız..
Maşallah corsaya
Sinan abım hayırlı olsun masallah cok tatlı kasasız belasız..
teşekkür ederimm :)
aynen jant göbekleri benımde gozume batıyo guzel bı kalıper boyası birde bijonları değiştirdiğimde yapıcam bu işlemi teşekkür ederim :)
teşekkürler:)
teşekkür ederim bakalım zamanla ufak dokunuşlar yapacağım bunada :)
teşşekür ederim :)
tamponlarda gidip geliyorum boyatsammi diye bakalım artık teşekkür ederim :)
teşekkür ettim en çok merak ettiğimde o yazılım ve bıkaç işlemden sonra bakalım ne olucak :)
teşekkürler :)
teşekkür ederim..
Eyvallah sağolasınn :)
Berkayım teşekkür ederim kardeşim..
Masallah, durusu on numara :icon_tup: Kazasiz belasiz güle güle kullanin :)
Tamponlar yan cıtalar govde rengı olsa daha guzel olur sankı. masallah kazasız belasız
maşallah jantlar çok yakışmış
Maşallah , rengi çok güzell
cok iyi maşallah
Maşallah jantların araca tam oturmuş kazasız belasız.
maşallah kazasız belasız keyifle gazlayın :) jant seçimi uyumu güzel olmuş bence tamponları ve çıtaları boyamayın böle güzel gibi sankii
Hayırlı olsun.Çengelkoyun neresindesiniz? :)
maşallah corsada cok sevdigim bi renk te37ler de renkle çok uyumlu olmuş Allah kaza bela vermesin...
Maşallah çok şık ve diri gözüküyo bir kaç küçük dokunuşla çok daha şık olucak gibi...Kazasız belasız sürüşler...
Maşaallah Araca çok güzel Bugün aradım 3-5 kere ama telefonu açmadınız görmeye gelicektim sahibindende ilanı var aracın (: baya bi iskonto istiyecem ama ciddi alıcıyım :D
teşekkür ederim :)
teşekkürler..
teşekkür ederim..
eyvallah teşekkür ettim..
teşekkür ederim..
teşekkür ederim..
şuan zaten tamponları boyatmayı dusunmuyorum bole hırçın duruyo :) teşekkür ederim..
eyvallah sağolasın Rasathanedeyim:)
teşşekür ettim :)
eyvallah teşekkür ettim :)
doğrudur ilanı var aracın..valla cevapsızlar vardı dönüş yapmadım :) baya bi iskonto yapamam malesef teşekkür ettim :)