1.7'lerin nadir bulunan renklerinden, maşallah hoş olmuş aracınız, siyah tamponda yakışıyor aslında Corsa'ya.![]()
1.7'lerin nadir bulunan renklerinden, maşallah hoş olmuş aracınız, siyah tamponda yakışıyor aslında Corsa'ya.![]()
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
Sinan abım hayırlı olsun masallah cok tatlı kasasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
teşekkür ederimm
aynen jant göbekleri benımde gozume batıyo guzel bı kalıper boyası birde bijonları değiştirdiğimde yapıcam bu işlemi teşekkür ederim
teşekkürler
teşekkür ederim bakalım zamanla ufak dokunuşlar yapacağım bunada
teşşekür ederim
tamponlarda gidip geliyorum boyatsammi diye bakalım artık teşekkür ederim
teşekkür ettim en çok merak ettiğimde o yazılım ve bıkaç işlemden sonra bakalım ne olucak
teşekkürler
teşekkür ederim..
Eyvallah sağolasınn
Berkayım teşekkür ederim kardeşim..
Maşallah , rengi çok güzell
maşallah kazasız belasız keyifle gazlayınjant seçimi uyumu güzel olmuş bence tamponları ve çıtaları boyamayın böle güzel gibi sankii
ef sedan squad-
old is cool!
maşallah corsada cok sevdigim bi renk te37ler de renkle çok uyumlu olmuş Allah kaza bela vermesin...
Maşallah çok şık ve diri gözüküyo bir kaç küçük dokunuşla çok daha şık olucak gibi...Kazasız belasız sürüşler...
59 EY 356 S tipo
Maşaallah Araca çok güzel Bugün aradım 3-5 kere ama telefonu açmadınız görmeye gelicektim sahibindende ilanı var aracın (: baya bi iskonto istiyecem ama ciddi alıcıyım![]()
teşekkür ederim
teşekkürler..
teşekkür ederim..
eyvallah teşekkür ettim..
teşekkür ederim..
teşekkür ederim..
şuan zaten tamponları boyatmayı dusunmuyorum bole hırçın duruyoteşekkür ederim..
eyvallah sağolasın Rasathanedeyim
teşşekür ettim
eyvallah teşekkür ettim
doğrudur ilanı var aracın..valla cevapsızlar vardı dönüş yapmadımbaya bi iskonto yapamam malesef teşekkür ettim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)