Maşallah çok sevimli afacan kazasız belasız kullanın![]()
Kardesim masaalah aracin cok gzl. Bende aracimi degistirmek istiyorum senin araci gorunce istahim kabardiyol tutusu ile ilgili bilgi verebilirmisin hatta karsilastirabilecegin araclar varsa on numara bilgi olur benim icin tskrlr...
Yol tutusu olarak araba küçük olmasına ragmen virajlarda öyle bir saçma bişey yapmıyor gayet oturaklı virajlara giriyor Lastiğin iyi oldugu sürece virajlarda sıkıntı çekmezsin. Benim aracım Stage2plus Evotech Ben Aracın yürüründen v.s çok memnunum çok keyifli oldu. 100-200 Ölçümleri 14.8 sn çıktı çok iyi bir süre Polo ya göre yanlısım varsa düzelten olur ama Golf R Stock 100-200 Sanırım 17sn die hatırlıyorum konu acılmıstı forumda'da. bu Fiyatlara Şehir içi Kullanımda yakıt bakımından v.s alınacak tek araç POLO GTİ die düşünoyrum. Şimdi K04 upgrade LOBA Motorsport Çıkarttı onuda yaparsam çok daha keyifli olucaktır.
Yorumlar İçinde Çok tşk ederım arakdaslar.
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Bende bi kaç dokunuş yapıcamda bi havalar düzelsin diye bekliyorumYanlız turbo ya dikkat edin bizim 7 ileriler turbo değişikliğine hiç gelemiyor.6 ileri golf r lar bile turbo değişikliğinde dsg için yurtdışı yazılım kullanıyorlar.Bilginiz vardır ama ben yoksa belirtim dedim
Bu arada merak ettim bu f1 kulakçıklarına ne taktınız? nerden aldınız
![]()
Aracınızı hep görüyorum sade ve şık iyi günlerde kullanın, stock golf r süreleri 16 sn civarları eğime debağlı değişiyo tabi kaçtan basıldığı gibi bi çok unsur var. Lobanın turbosu çıktı ama onun için yazılım geliştiren olmadı birde dsg niz yazılımdan çok 290 nm torka dayanıklı bildiğim kadarı ile o konuda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yaptığınız 14,8 sn de mükemmel bi değer, eğim ne kadardı?
maşallah çok guzel duruyor bu aralar bende de tsı hevesi başladı ya golf 160 lık yada polo konfor iç genişliği nasıl ben bırazda aile aracı olarak kullanıcam
maşallah gti aldırır bu pozlarkazasız belasız. ne yay var acaba tam istedigim şekilde inmiş araba
![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Yazılım konusunu arastırıyor arkadasım şimdi. DSG de kodlanıcak ozaman sanırım DSG de fazla bir sıkıntı olmuyor. süre ölçümünde eğim ne kadar dı inanın hatırlamıyorum. Ama Ataşehir yolunca ölçüm yapıldı orda eğim -2 lerde sanırım tam bir bilim yok gerçekten. Yorumunuz içinde tşk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)