8 litre yakan 335 varsa getirin tr de dizel diye satarız :)
Printable View
8 litre yakan 335 varsa getirin tr de dizel diye satarız :)
Ben susayim foto konussun :D
moruk 100km yokuş aşşa neresi var baltimore da :D
Yahu distance traveled e baksana :D 195km yer yer sehir ici ve otoban :)
Valla 8 litre bana imkansız geliyo 15 ortalama ile geziyorum. Bu arada imkansız geliyo derken yapılmamıştır anlamında değil ben o kadar sabredemem diye söyledim yanlış anlaşılmasın. :)
Surekli 14 galon ( 56lt ) alirim ve 1 depo ile sehirici-disi, trafik vs ortalamam 330mil yani 528km yani ~10lt. Sabir, yol var ise 10lt ler gorebilirsiniz :)
Kankacim tek ihtiyac biraz sabir ve o da bende fazlasiyla var :D Cruise controle alip SIKILMAMAK icin yanina kahve, kek vs aliyorsun hahaah :)
Şu ana kadar 450 liralık benzin aldım çeyrek depo var araçta daha toplam gittiğim yol 650km. Vay amk. 3.35d aranıyor :D
Buda mpg olsun :)
http://i1214.photobucket.com/albums/...ps148d496c.jpg
Araç çok güzel duruyor. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Jantlar bütün tablonun en güzel yeri ama tabii ki.
hayırlı olsun güle güle kullan :)
çok güzel. kazasız belasız binin inşallah. benim de aklımdaki araçlardan birisi bu. lag var mı araçta hiç ?
çook güzel bı tercıhte bulunmussun hayırlı ugurlu olsun :)
Ilk turbo sayesınde alt devırler bıle dolu.
Ben 2007 de aldıgım 335 ıle 10 ortalamayla gezıyordum,sonra esıme verdım,oda 9,4 lt cıvarındaydı ortalaması.
Hayırlı olsun tekrardan...
Teklif cok cazip ama sana bunu yapmiyim:D
Tesekkurler acikcasi o kadar dusurebilicegimi sanmiyorum
Yilda 60bin km yol yapiyorum dolayisiyla su ana kadar tum araclarim (yaris araclarim haric) dizeldi. 180 liraya fulleyip 100km gittigim yaris arabamda vardi ama yaris icin olunca koymuyor o kadar. yilda toplasan 20-25 kere biniyorum diye. Buna her bos zamanimda binebiliyorum. Milyon dolarimda olsa bankada o kadar olmasi koyar insana kimse kolay kazanmiyor parayi. ben sabah aksam santiyede kosturuyorum mesela. Bilmem anlatabildimmi:)
Bu arada aldim ama pisman degilim yakiyor diye. Yanlis anlasilmasin
m3 ün kardeşini almışsınız maşallah Allah kaza bela vermesın ilandaki fotolardan daha güzel duruyormuş :)
Bmwnin depo göstergesi dijitaldir yani siz ne kadar basarsanız o kadar düşer yavaşlarsanız geri yükselir
Ben çeyrek depo altında yanlarken gideceği mesafeyi ---- olarak gösteriyodu :D
masallah nazar değmesin
Sağolasın istanbulda kuzenim bana aracın fotoğrafları gönderdiğinde bende aynı şeyi düşünmüştüm:)
Bir kaç senedir sadece bmw kullanıyorum. Hiç dediğin şey başıma gelmedi :)
Eyvallah çok teşekkür ederim.
hayırlı ugurlu olsun
Denemek serbest tam yarim depo cizgisinde 10km gazlayarak kullanin sonra asiri sakin kullanin depodaki yakit artmis gibi gostercektir ;)
Yani o gosterge depoda yakiti degil kullandiginiz sekilde giderseniz ne kadar benzin kaldigini gosterir
bugün pınarbaşı civarında gördüm önümde gidiyordu maşallah kazasız belasız :)
iyide butun arabalarda oyle degılmı zaten :D ?
yani en azından benım tum kullandıklarımda boyleydı :D
içerdeki yakıt ile gidilicek max ortalamayı vermıyo
suruse gore gıdılcek max ortalamayı veriyo
atıyorum 160la(5km mesafe) giderken range 50 gosterıyosa
120ile(10km) gidildiğinde üstüne 70 gösterebiliyo ..diyelim
olay bmw'ye has değil yani:D
bu arada ALLAH güzel gunlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,Maşallah.
bmw denince akan sular durur,yakıtı için diyecek bişi yok :)
allah hata kaza vermesin cok begendiğim bir seri inş bizlere nasip eder rabbim :)
Dün akşamüstü o taraflardaydım evet :)
Yakıtı için bişey dediğim yok zaten:) 12.6LT idi karma tüketimi son bıraktığımda ortalama. Gayet makul bu araç için. Daha öncede söyledim yakıtından şikayetçi değilim. Litre olarak yaktığı yakıt makul. Benzin fiyatından şikayetçiyim. İkisi aynı şey değil.
Daha iyileri senin olsun kardeşim. Sağolasın
olm ben GTL fiyatından şikayetçiyim ne benzini :D
O değilde 10 numara yağ fiyatlarıda çok yükseldi mazota dönmeyi düşünüyorum:D
Maşallah ALLAH kaza bela vermesin aslan besleyen yemini düşünmez mi neydi öle bi laf vardı varsın yaksın gitsinde :D
Arabayi ilk calistirdiginda daha idrive acilirken telden bluetooth u aktif etmeye calisirsan idrive kilitleniyor ve 15dk kadar kendine gelmiyor . Gecen hafta bu sorunu yasadim ve bmw forumlarinda uzun uzun arastirdim sorun nedir diye . Cevabi bluetoothu idrive acilmadan kullanmamak . Aklima geldi dikkat et diye yazayim dedim:)
Daha öyle birşey olmadı ama olsa saç baş yolardım herhalde:) eyvallah öğrendiğim iyi oldu. telefonla fazlasıyla görüştüğümden bir kaç kere ses gitti ilk zamanlar anlamadım bluetooth bağlanmış:) işin kötüsü kendine gelemiyor hemen kulaklığa tekrar alıp araç çalıştıktan sonra bluetootha geçmek falan gerekiyor:)