Can_t Nickli Üyeden Alıntı
Aynen ilanını koydum aracın. Alır almaz baba manyakmısın evleniyosun dünyanın masrafı var önünde ne arabası sat diyoruz toplayıp getiriyosun dedi. İsyanlarda adam. 18 mayısta evleniyorum nasipse birde sezon açılıyor rallide. 2 hafta sonra ilk yarış. Aracın yarışlık kirası (s1600) 15bin tl civarı ben diyim siz anlayın maliyeti. Sponsor arıyorum bakalım bulduk gibi ne çıkıcak kutudan belli değil. yeni aldım bunu gerçi ama evde almam lazım ortada ev yok daha. 3.20de satılık bakalım hangisi giderse. Bana maliyetine veririm aramızdan biri alacak olursa. 3.20ninde ilanı var zaten sitede. Devirdaimi değiştirdim kronik bozulduğu için henüz bozulmadan. yağ bakımını yaptım geçen hafta. 4 sıfır lastik var boya koruma iç temizlik falan yaptım şuan birde. Alan masraf etmez. çıta altı boyalı araç önceki sahibi boyatmış keyfi olarak. ilanda yazmadım kafa karıştırmasın diye 50bine kadar kosifler bakımlı sonrasında global motors bostancıdan aracın evveliyatı öğrenilebilir. İşin özeti yarış, evlilik + 2 araç maddi olarak fazla geldi şu dönemde. 3.20 gidip küçük bi dizel alsam taksidinden falan kurtulucam biraz rahat edicem maddi olarak ama bu gidersede olur yani.
Edit: M direksiyonunu buldum onuda alabilirim bu hafta belki kararsız kaldım