Maşallah kaasız belasız..
Çook güzel bir hikaye hayat boyu unutulmayacak bi anı olmuşiyi günlerde kullan umarım hiç satmak zorunda kalmazsın
![]()
Maşallah hayırlı uğurlu olsun çok değerli![]()
İyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.Allah izin verdiği sürece kullanmayı düşünüyorum.İnşallah uzun yıllar ayrılmayız =)
Bu haftasonunu S3'üme ayırdım.Geçen haftasonu denediğim Chemical guys ürünlerini bu sefer de S3'ümde denedim.
İlk olarak Hallederiz LTD.ŞTİ'den alınan APP'lerimizi taktık.Sonrasında da bir güzel yıkandık.
Önce ürünlerimizi tanıyalım =)
Suyumuz şampuanımız hazır =)
Güzelce yıkandık..
Sıra geldi kil ile boyanın üzerindeki pislikleri almaya...
On yüz milyon baloncuk.. =)
Kil işlemi bitti ve sıra cilaya geldi..
Chemical Guys Cherry Wet Wax attıp bir kaç dakika bekledikten sonra
Sıra geldi pure3xhardcore wax'ımıza onu da atıp 20 dakika kadar bekledik.
Cherry Wet Wax + Pure3xhardcore wax sonrası.
Yorulduğuma değdi,ürünleri de çok beğendim.Almak isteyip de çekinenler gönül rahatlığı ile alabilirler memnun kalacaklarını garanti ederim =)
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
çok beğeniyorum bu aracı
maaşallah çok daha güzel olmuş uygulamalardan sonra![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Çok güzel bir araç olmuş güle güle kullanın....![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah cümlemize kaza bela göstermesin inşallah.
S plaka sarı s3'ün yeni sahibi levent ile geçen gün yolda denk geldik ayak üstü sohbet ettik.Bu güzel buluşmayı da ölümsüzleştirdik =)
![]()
Sarı şeker ile beraberliğimiz 1 seneyi geçti değişiklik yapayım dedim uzun zamandır aklımda olan fifteen52 jantlarına Mutlu Lastik Rafi abi sayesinde kavuştum.Gönül isterdi orjinallerini alıp takalım ama kısmet ilerde inşallah orjinallerini alır takarız.Bugün yanımda olan Cokan ve Kemal kardeşlerime de ayrıca teşekkür ederim.Tabiki Mutlu Lastik Rafi abi ve ekibine de teşekkürler
Ebat olarak 235 40 18 kullandık.
Önce bi böle baktık
Sonra bi de lastik üstünde görelim dedik =)
Sonra bi de baktım almışım
bunlarda amatör çekimler benden
Bu da bonus from Cokan
İlerleyen günlerde 52 kapağı ve stickerını da bizlerle olacak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)