Zevkle
Okudum masallah cok iyi cok guzel![]()
Hikaye guzel, arac guzel, masallah.
Kazasiz belasiz.
Cok ozel bi arabadir, icinde bulunana kadar vti'la bile kiyaslayan olur.
Kiymet bilenlerde gormek guzel![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Maşşallah sarı şekere nazar değmesin![]()
S3lerin yazilari hep mi guzel olur?
Audi S3... "Aşk kaç beden giyer?"
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Hepinize çok çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Cümlemize kaza bela göstermesin inşallah.
Yok öyle bişiiplakası gözükmüyor ki
![]()
Teşekkür ederim Allah razı olsun.
Allah razı olsun haciabi
Teşekkür ederim senin de yazın çok güzeldi.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
maşallah
keyifli yazıydıkazasız belasız günlerde kullanın.
2009-2010 da aşk mektubu yazanlardan biride bendim bu aracakazasız belasız binmek nasip olsun inşallah ..
Yazı cok güzel,ukku 'nunda yazısını tekrar girdim okudum slow bir jazz şarkı eşliginde, ikinizinde duygularına saglık. şu sayfaya uzaktan biri girse, manyak bunlar tenekelere duyulan hisse bak der.. Hissetmedikleri için çok şanssızlar.İkinize de maşallah![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Güzel ve mutlu bir anı olmuş size. 13 sene önce çocukken bindiğiniz aracı şimdi satın almakta farklı bir duygu olsa gerek. Güle güle kullanın rengide çok güzel maşallah.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
can harikasın işte budur.harika bir araç almışsın allah benim içimden geçenleri sana nasip etmiş.çok ama çok özel bir araçtır inşallah daha iyilerine nasip olursun.tekrar tekrar maşşallah..
Can hayırlı olsun kazasız belasız inş, senin adına çok sevindim
Geçen bizim mahallede park halinde gördüm komşuyuz sanırım![]()
nasip olunca yıllar geçsede buluyor sahibini maşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsun.
Sana çok selamları var abi =) Teşekkür ederim Allah razı olsun.
=) Çok çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun,evet nazarı bayağı bir çekiyor bende iyice çıksın ne nazar çıkıyorsa diye saldım gitti![]()
Çok değişik bir duygu Allah size de nasip etsin inşallah,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Saolasın teşekkür ederim,Allah razı olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah isteğini bulursun sende.
Amin cümlemize kaza bela göstermesin rabbim. Dou ben suadiye de otuyorum ama pazar günü ablama gitmiştim Kent Plus'ın orda görmüş olabilirsin.Her pazar yiğeni sevmeye gidiyoruz =)
Teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Aynen öyle nasip kısmet.Sağol Allah razı olsun.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah hepinizden razı olsun. Cümlemize kaza bela göstermesin inşallah.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
daha detaylı fotoları bekliyoruz senden)sarı şeker quattro
![]()
Araçta güzel hikayeside maşallah diyelim hayırlı olsun
Ben bu arabayı caddebostan suadiye taraflarında bikaç kez park halinde gördüm sanırım başka sarı s3 yoksa o civarlarda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)