abıcım bunuda bana satarmısın :) MaşAllah :):)
Printable View
abıcım bunuda bana satarmısın :) MaşAllah :):)
Zamanında Mavi renkli Saxo nun sahibi olan Demir abi galiba(Yanlışım varsa özür)
Maşallah.Yıllara meydan okuyan orjinal araç.Düşüklük konusunda daha abartmaya gerek yok bence.Yollarımız o kadar iyi değil maalesef.Bu kadarı bile fazla bence.Güle güle eskitmek nasip olsun. ;)
maşallah SBL 306 ya ..buda bendeki zamanlarından bir bakış..:)
http://b1302.hizliresim.com/16/b/jzdw0.jpg
Maşallah Demir abi çok güzel bir otomobil daha almışssın, gönlüne göre güzel günlerde keyifle kullan inşallah.. Hayırlı olsun. :)
masallah, bnm de icimde ukte olan araclardandir...
Demir gibi araba almışsın maşallah reis :)
Saygılar adam boyu .
İiginiz ve düşünceleriniz için sağolun arkadaşlar..(Harun,Melih,Mustafa,Ufuk,Harun,Apo,Ah met,İzzet,Yaşar ustam)
Doğrudur Mustafa kardeşim.Misafirler vardı.Otogar'a görüyordum...
Ufuk nasip kısmet diyelim... :)
Evet benim Harun kardeşim...Hatırlanmak güzel..Unutmadığına sevindim..Selamlar..
Apo resim içinde ayrıca teşekkür...
Bilmukabele Yaşar ustam....
Estağfurullah Demir abi.Hafızam iyidir.Tanıdığım insanı kolay kolay unutmam.
Saxo da orjinaldi ama motor kısmından biraz doluydu bildiğim kadarıyla.Egsoz sesi de çok tok tu kulak tırmalamayan cinstendi.Tekrar hayırlı olsun.Kazasız belasız inşallah.
cık olmamış :)çamurluk lastik arası boşluk beni en çok rahatsız eden şeydir.
aracı yapmadan önce bende o sorun yoktu ama yapıp arabayıda boşaltınca yükseldi boşluk çıktı ortaya binerken bakmıyorum :)
şaka bir yana ufaklığa gerçekten maşallah.bir tur isterim :)
bu arada ilk fotodaki arkadaş ne yapıyor merak ettim kameraya doğru :D
sanırım deponun anahtarını istiyor ..:)
Evet harun zamanında 6 sene keyifle,zevkle kullandım...İmkanlarımız ölçüsünde atmosferik olarak epey uğraşmıştım...
İstanbulda olsaydın belkide çoktan tanışmıştık.(Ta Saxo VTS'e zamanında) Lakin yolun düşerse her zaman Berk...
Bu arada ne kadarlık bir hafiftetle gerçekleştirdin? Bir tartıp ölçme imkanı buldun mu?
Doğru tespit Apo, depo anahtarını istiyordu o esnaya denk gelmiş resim..
demir görüntüde aman aman fark etmemiş kafan rahatsa iyi yapmışsın yükseltmekle ki çok fazla birşey yükseltmemişsin zaten ben herzaman tornet gibi binmeye karşıyım tekrarlardan güzel günlerde bin bu arada dizel duruyormu sattınmı
istanbulda olsaydım tanışmıştık aynen.yolum düşer bi zaman sonra ama o zaman ne zaman bilemiyorum.gelmeden haber veririm müsait olursanız sizde görüşürüz.
tartamadım henüz ama takribi 850 civarıdır. daha sökülecek şeyler var imal edilecek parçalar var. onlardan sonra tahminim boş depoyla 770 750 görürüz.kaput çamurluklar kapılar ve bagajın net ağırlıklarını bilsem yapılacaklardan sonra ne sonuç alınacağını daha net söyleyebilirdim.
abi mermi gibi maşallah harbiden çok sıkı duruyo
demir abim öteki forumda da söylemiştim (banada bul lütfen bu temizlikte 106 gti demiştim :) )aracın çok güzel hayranlıkla bakıyorum aracına maşallah tekrar
maşallah allah kaza bela vermesin.boncuk gibi duruyor herşeyi yerli yerinde ve tadında
Burak anca bu kadar yükseldi..(araçta coilover var..Limite neredeyse dayandık.Az bir pay kaldı.) Nispeten kafam ve sürüşüm biraz rahatladı..Dizeli verdik...Senin C3 hdi ile aran nasıl..?
Anladım..Kolay gelsin Berk..Tabiki haber verirsen bir mani engel çıkmaz ise mutlaka görüşürüz bu vesile ilede tanışmış oluruz...
Çok sağolun...Fatih,Justiceforall,Alper...
Demir bir de buradan hayırlı olsun diyeyim dedim, güle güle, kazasız belasız kullan inşallah..
VTS'li zamanları özlüyorum valla, güzel günlerdi..o fotoğrafları görmek isterim bir ara..
bir de gti için yorum yapayım, RC jantları da güzel ama ben herzaman orjinal jantları daha çok yakıştırmışımdır gti'a :)
maşallah avcılarda park halinde görüyorum her zaman çok güzel duruyor