Demir abi hayırlı olsun yanlış hatırlamıyorsam eskiden mavi saxomu vardı sende :)
Printable View
Demir abi hayırlı olsun yanlış hatırlamıyorsam eskiden mavi saxomu vardı sende :)
Abi hayırlı uğurlu olsun valla kazasız belasız..demek vts ile vedalastın sene 2007e diyordun alıcaz inşallah bi gti diye uzun bekleyiş sona erdi desene:) e artık bunlada top gear tadında videolarıdan bekliyoruz
Çok sağol Serkan...Evet güzel günlerdi..Uygun bir vakitte eski CD'leri bir araştırayım..Bilhare yollarım sana resimleri..Ayrıca özel mesaj yazdım..Selamlar...
Teşekkür ederim Ümit..
Sağol Berk..Evet doğrudur..Yanlış anımsamıyorsam zamanında sende 206 GTİ vardı...
Muharrem aradan çok zaman geçti..Unutmamışsın.. :) Evet aldık hayırlısıyla...Sen iyisindir inşallah..
Havalar bir düzelsin hallederiz..
Hayirli ugurlu olsun demir abi,zannediyorum ki unutmadiysam eski saxo`su olan demir abisin.Selamlar abicim.Masallah*eski nick 10ur_K*
Teşekkürler Onur..Evet..Selamlar...
Maşallah.Yükselince daha guzel olmus bence dip basık kullanmak ıstanbulda ıs değil zaten.
hemen hemen her sabah görüyorum insana kaza yaptıracak guzellikde maşallah abi :)
Teşekkürler Ömer kardeşim..Evet daha rahat oldu benim açımdan...
Sağol Serkan kardeşim...Bakırköy'de mi oturuyorsun bu arada..?
ya odeğilde soruldu mu bilmiyorum :) başlığın anlamı nedir ?
çok güzel duruyor maşallah
Demir abi maşallah sende birde saxo vardı onu sattın mı
Hayırlı uğurlu olsun demir abi allah kaza bela göstermesin inşallah.. SBL farklı ve tarz bir makine... gti-6 ların yakışıklı olanlarından... allah utandırmasın...
Masallah cok iyi aracin. Jantlarda bomba olmus kazasiz belasiz surusler.
Burak; Apo, Şuayip detaylı net yanıt vermiş...
Teşekkürler İrfan,Ömer,Ferhat..
Evet sattım Ömer...(2 yıl oldu)
Sağol Cem kardeşim..Seninkinide artık detaylı bir şekilde görelim artık, zamanı geldi.
(Şimdiye kadar sadece 1 resimini görebildim..)
OK... Serkan...Kolay gelsin..
Bursa'da bi arkadasımda vardi yaklasık 6-7 sene önce aynı bu sekildeydi araç acaba o mu diye düşüne durdum :) Gerçi postlarıda tek tek okumadım araç nerden,kimden geldi diye ama çok iyi duruyor Allah kaza bela vermesin,keyifle binin :)
demır abı hayırlı olsun masallah cıcek gıbı cıhaz ...