abi jantı için araba aldım ne demek ya![]()
Alisveris zamani...![]()
85 model 95000 kmde beyaz Honda Prelude
Ve 7,5x17 lik ve 5x112 mercedes için gerçek Borbet
![]()
Jetta yeni yuvasinda... önünde corrado, arkasinda corrado saginda corrado...
Honda bir guzel yikandi, senelerdir yagmur suyundan baska su ile yikanmamis..
![]()
tüm araçlarına iç çekerek baktım hepsine ayrı ayrı Maşaallah. hondaya ne gibi planların var almanlardan sonra farklı olmuş.
Passat yeni bir sahip bulamadi, Almanyadan bir kaç tane parça siparis verdik ve passatin motorunun jettanin içinde yer almasi için
Motor simdilik takilmayacak, bu pazar Antalyaya 2 haftalik tatilden sonra takilacak![]()
Honda Prelude satildi, belçikaya gitti
Passatin son hali...
Jettanin son hali.. Passat ile Jettayi karistirdik
çok yakinda yollarda![]()
vay canınamk1 üzerinde VR6. Turbolanırsa çok tehlikeli olur. Bu arada bu güçler için mk1'in ön kısmı dayanmayabilir. Ayrılmaları önlemek için kule gergisi ve alt gergi yapmayı düşünüyor musunuz?
Süleyman abime helal olsun muazzam işler yapıyormuş.Vay bee dedirtti bana konu. Finallere çalışırken bu konuyu okumak moreli dip yaptı.Ayrıca Uplayan abime teşekkürler.
Sagolun arkadaslarpazar günü 2 senelik komadan çikti ve garajdan kendi imkanlariyla çikti
bir kaç küçük degiseçek seyler kaldi ve sonra yollarda![]()
2 hafta sonra fransadaki en büyük vw meetingi var insallah oraya gidecegiz jetta ile![]()
O meetingin bir kaç videosu :
https://www.youtube.com/watch?v=LWUcLOsy3Bg
https://vimeo.com/98419237
wolksvagen'im var diyene, elinde BBS'le koşuyo adam
Güzel uğraşmışsın, iyi günlerde kullan.
Fiat's Are Faster Than You Think!
çok sinir bozucu bir konu![]()
adama dedim abi sizin ekibi çok sevdim herkes ayrı bi çatlak
bana dedi ki aynen bizde akıllı yok ki
la zaten bizim akıllıyla işimiz yok ki
Çok ayar oluyorum şu konuyu canlı görünce.Arkadaş imkan var,yetenek var,zevk de olunca...Jetta çok çok güzel olmuş.Biraz makyaja ihtiyacı var sanırım sadece.
Ellerinize sağlık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)