Zehiri almışsınız, Maşallah![]()
golf ü bence satmayın. jant ve basıklığı on numara olmuş.
SEAT SPORT
Maşallah hepsi birbirinden güzel bunları arasan bulamazsın türkiyede bu temizlikte ne golf ne bora kaldığını düşünmüyorum...
Maşallah , yurtdışında olmak istedim her fotoğrafta
Emeğinize sağlık devamını istiyoruz![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Bu jant olayını bizde yapmıştık jantları satmadı aracı satın aldık bulgaristanda sonra teneke takıp sattık aracıGerçekten ucuz araçlar oralarda fransadanda bir sürü araç aldık orda biraz daha uygun
Hepsi birbirinden güzel Kazasız belasız inşallah
Golf'ün jantları farklı ve güzel duruyor.
jetta yıkım olmuş maşallah
Konu şaka gibi sahiden yani aslında ibretlik
Ne zor şartlarda araba kullanıyoruz farkında mısınız?
Konunun sahibine:
Dostum bu arada seninle bir iki parça temini konusunda konuşabilirsek çok sevinirim![]()
Zari çikarttim arabanin içine çok uygun degildi jantlar için sagolBugün 01:06
alfonso4474 zarlı vites topuzu çok güzelmiş baya araç yapmışınız valla jantlar sevdiğim tarzda hep
Ne tür parça? büyük ise zor olur göndermek içinBugün 01:10
Mr.K
Suleyman_Ifique´isimli üyeden Alıntı
Komple arabayi normal jant fiyatina buldum internetten, gittim aldim bunun neyi komik ?
Buralarda çok kisi ne satigini bilmiyor ve bende ondan yararlaniyorum sadece kandirma filan yok
bmw parçası tedarik edebilirmisin : )
Nefes al nefes alBugün 01:42
onurc
Suleyman_Ifique´isimli üyeden Alıntı
Corrado arkadasin, bu Vr6 ama içeride bir corrado vr6 daha var, bir tane corrado g60, bir tane üstü açik golf 1 swap vr6 olmasini bekliyor, iki tane golf 2 vr6 Turbo, bir tane golf 3 vr6, bir tane golf 4 tdi 115, bir tane golf 2 swap tdi 110...
kardeş. bizde kalp var dur ne diyosun sen o corradoyu solesen yeterdi bana bişeylerr oluyo
Niye olmasin buyrun gelinBugün 01:57
Tuncer M.
wolrath´isimli üyeden Alıntı
jant ıcın araba aldım dıyo adam ya hahahah supersın valla
maasallah araclara.merakla takıpteyım
Benimde bi arkadaş 850 euroya çok az hasarlı(tr'ye göre) e36 alıyordu. Bi usta bulduk masrafı ne tutar diye 2 araba parası istedi. Adamın neden sattığını anladık.
Burada araçlar ucuz olsa da, usta, bakım vb. masraflar biraz fazla. Vergi vs de öyle.
Bu arada konu sahibinin zevkine hayran kaldım. Komşuyuz, fransaya uğrayacağım, yakınlarda bir ile gelirsem, yakından görmek isterim araçlarınızı da.buralardada arabalar için el emegi pahali ama allaha sükür bir iki tane bu islerden anlayan fransiz arkadasim ucuza yapiyor
Herkeze sagolBugün 09:29
Kutluhan Vay arkadaş hayat size güzel Maşallah araçlarınıza liste baya genişmiş konuyu takipteyim.
Bugün 08:35
SiMaO Bu jant olayını bizde yapmıştık jantları satmadı aracı satın aldık bulgaristanda sonra teneke takıp sattık aracı Gerçekten ucuz araçlar oralarda fransadanda bir sürü araç aldık orda biraz daha uygun
Hepsi birbirinden güzel Kazasız belasız inşallah
Golf'ün jantları farklı ve güzel duruyor.
Bugün 04:07
Fatih_ Maşallah , yurtdışında olmak istedim her fotoğrafta
Emeğinize sağlık devamını istiyoruz
Bugün 03:08
FB10ur Maşallah hepsi birbirinden güzel bunları arasan bulamazsın türkiyede bu temizlikte ne golf ne bora kaldığını düşünmüyorum...
Bugün 02:41
mehmetelt golf ü bence satmayın. jant ve basıklığı on numara olmuş.
Bugün 02:30
Emre D. Zehiri almışsınız, Maşallah
Bugün 02:17
slowmotion bu konu sabitlensin maşallah ilgiyle takip ediyorum
Bugün 12:15
JusticeF0rALL jetta yıkım olmuş maşallah![]()
Bugün 13:44
umutcan Konu şaka gibi sahiden yani aslında ibretlik
Ne zor şartlarda araba kullanıyoruz farkında mısınız?
Konunun sahibine:
Dostum bu arada seninle bir iki parça temini konusunda konuşabilirsek çok sevinirim
Buyur gel konusalim mp gönder![]()
Fransaya arabayla gelbilirim
Z4icin
Hardtop
+komple M dis
Aero on aero yan oda olur komple
Uyguna olursa koltuklarda olur
Ydidindyim bnde ztn sorun yok..fransanin diger ucundn bana yakin olan sehire kargo olsin yeterli : )
- K -
________
Dr.Ecu
Garajdaki diger araçların fotograf,video, detaylı bilgi var mı ?
Almanya milli takımı gibi orası.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
İlk mesajda ki golf ve boradan sonra bakmamıştım şimdi bakınca pişman oldum valla
Çok güzel işler yapmışsın, parça ve araba ucuz olunca ne güzel vallahi ellerine sağlık![]()
Sen bana parçalarin fotograflarini gönder çünkü turkcem biraz zayif oldugundan bazi parçalarin ne oldugunu bilmiyorum =/
Bugün 20:34
63owen63 Garajdaki diger araçların fotograf,video, detaylı bilgi var mı ?
Almanya milli takımı gibi orası.
Daha çok bilgi yok ama hepsi bittiginde hepsinden bir kare fotograf gönderirim![]()
41 kere maşallah Jetta olayı bitirmiş... Geçtiğimiz gün şirkette okudum konuyu ama yorum yapamamıştım![]()
pişman oldum konuya baktıgımahepsi çok güzel gule gule kullan gercek araba hobısı dedıklerı bu olsa gerek:/
R.E.S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)