En sevdiğim Accord kasasıdır.Çoğu supersportstan daha çok severim![]()
hepinize tşk ederim güzel dilekleri için aracım 185 k da manuel vites beni cezbeden durumuda cüsseli karoseri acayip raha uzun yolda özellikle, şehir içi biraz sıkıntılı tabi park vs gibi konularda yol tutuşu muazzam zaten ,ertekin arkadaşımızda yakıtı sormuş litre bazında uzun yolda 8 litre civarı çorlu gibi sıkışık trafik olan yerde dur kalklı trafikte 12 lt gibi yakıtı var lpg de aldığımda lpg yoktu bu zaman kadar benzinde kullanılmış 10 yıl süre ile servis dışına çıkmamış daha sonraki bakımlarıda star honda da yapılmış düz vites bi accord ...
tekrardan hepinize tşkler ...
Maşallah sevindim böyle bir araç aldığına![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Bende bi ara cok sarmıstım bunlara v6 alma arefesindeydim baska arac kısmet oldu ara ara yıne bakıyorum icime sinen temız bulsam kacırmadan da alırım masallah
Accord her zaman için favori arabamdır... araban kasa olarak bi çoğundan diri duruyor.yanlız 3.0 v6 olsaydı tadından yenmezdi... Allah kaza bela vermesin...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
bir güncel çekelim konumuza ; aldıktan sonra pek aracıma bakamaz olmuştum ekonomik durumlar vs derken ama artık biraz eklentiler yapma zamanı geldi ilk olarak cila işlemleri ile başladık ...
sonraki süreçte 6-7 aylık zamanda arabayı alçaltma arayışlarına girdim üretim olarak sadece vogland 4 cm lik yaylar mevcuttu Türkiye girişli ebayde farklı markalar vardı ama gümrük vs işlerden anlamadığım ve riske girmemek için hep bekleme modundaydım en son artık bi hışımla bursadaki vogland disb. arayıp ellerinde olup olmadığını sordum ve son 1 takım ellerinde olduğunu söylediler siparişi geçtim ama hep aklımda 2003-2006 arası model geleceği vardı aklımın ucunda çümkü çok karıştırıyorlardı yayları nyseki çok uzatmayayım yaylar geldi taktık ve sonuç olarak böyle bir görüntü oluştu konforu inanılmaz güzel soracak olanlara ...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)