Maşallah çok güzel duruyor Hayirli olsun Allah kaza bela vermesın
57K km mi?2005 model arabada 57K çok iyiymiş hayırlı olsun
![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
maşallah samih abi güle güle bin![]()
Aracın pek değeri yok malesef türkiyede bendede vardı Full paket 1,6Distinctve 2005 Hayırlı uğurlu olsun![]()
SKODA SIMPLY CLEVER
jant konusunda aynı hissiyattayım. bu halini de çok beğensemde orj. 17 jantlarını ya da gt jantlarını takmayı düşünüyorum. yazlık+kışlık takım yaparak her ikisini de kullanırım olmadı
göstergeler neredeyse birebir, evet
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
kesinlikle. Alfa'ların kaderi bu.. tüm zararı maalesef ilk kullanıcılar yükleniyor.
teşekkürler
teşekkürler
kesinlikle.. 1- stock yol tutuşu 2- stock motor sesi
teşekkürler
Alfa dünyası başka. gördüğüm kadarıyla da virüsü yiyen alfa modellerinde vazgeçemiyor. aracı aldım alalı yaklaşık 2500km yol yaptım, gram yağ eksiltmedi (tık tık). önceki sahibi bakım konusunda titiz biriydi. alt takım, vs tüm bakımları yapılmış olarak aldığımdan şu an o konuda da bir problemim yok. araca hor davranan biri değilim. kronik bir sıkıntı olmadıkça alfa'm kıymet bilen ellerdeumuyorum ki gül gibi geçinip gideceğiz
belki denk gelmişsinizdir önceki aracım dip basıktı. şimdi biraz konforun keyfini çıkarayım istiyorum, sonra elbet ufaktan yapacağım bir şeyler
servis önerinizi de ayrıca dikkate alıyorum, teşekkürler.
teşekkürler..
amin, teşekkürler.
teşekkürler
teşekkürler
.d
eyv kardeşim, eksik olma.
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
doğru tespit, katılıyorum. teşekkürler
basıklık şart .d
eyv saolasın
teşekkürler
2012 Kasım'da 55200 km'deyken, ilk sahibinden aldım aracı.
teşekkürler
teşekkürler
görüşler aşağı yukarı ortak sayılır, sevindimgt ya da 156 orj 17" jantlardan birisi olacak artık..
teşekkürler
eyv Burak
teşekkürler
ufak tefek iyileştirmeler dışında aynı diye biliyorum. en büyük artısı da mk2'lerde bir nebze varyatörün yağsız kalmama olayını çözdüler.
teşekkürler
esasında madalyonun diğer tarafından bakıldığında durum dramatik görünmüyor. hem piyasada fazla olan bir araç değil hem de herkesin tercih edeceği bir araç değil. tabiri caizse ayağa düşmüyor. bilen, isteyen, değer veren alıp biniyor.
teşekkürler
teşekkürler (:
Havaların biraz ısınmasını fırsat bilip boş durmayıp koşturdukYapılan işlemlerin listesi ve resimler;
*Sis kapakları gövde rengine boyandı ve boş kısımlara petek yapıldı.
*Ön tampona cruze lip uygulandı.
*Arka tamponda ufak bir çatlak vardı, plastik kaynakla tamir edildi ve komple boyandı.
*Park sensörü takıldı.
*Orta kadranlara Moman krom halka uygulandı.
*Bagaj üstü spoiler uygulandı.
*Bagaj kapağındaki "1.6" ile ön çamurluklardaki "design giugiaro" yazıları çıkarıldı.
*Sarkan motor muhafaza kapağı tamir edildi.
*Taban ve kapı döşemeleri temizlendi.
*Son olarak çizik giderici+parlatıcı cilamız atılarak şimdilik nokta konuldu
before
after
sis petekleri
cila sonrası
![]()
Maşallah çok güzel kazasız belasız.Bende bi ara beyaz rengine kafayı takmıştım ama çok uçuk rakamlar istedikleri için hevesimiz kurağımızda kalmıştı...![]()
zamanında mk1 olarak 1.6 ve 2.0 sahibiydim çok çok tatlı makinedir alfa kazasız belasız
Hayırlı olsun Alfa ayrı bir dünya.
Bayrak belli, Kitap belli çok şükür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)