Maşallah kardeşim, güle güle kullan..
Printable View
Maşallah kardeşim, güle güle kullan..
Burda tepki gösterenler olandan farklı görünmeye çalıştığı için göstermiş fark edemedin sanırım. Basık ve ya değil ona eleştiri yapılmamış.
İnternetten bakınca stock 206 hdi yerden 14 cm yükseklikte yazıyor. Bu araç şimdi basık mı ? jant büyümüş normalden de yüksek hale gelmiş sonra basılarak normal araç seviyesine inmiş. Basık araç hastası biri değilim coillerim olmasına rağmen dip basık kullanmıyorum ama kimse kalkıp bu arabanın basık olduğunu söylemesin.
Arkadaşı da anlıyorum hevesli ve biraz özeniyor sanırım başkalarına kasiste sigara paketi koyup çekmelerde saçma olmuş.
http://cdn.tccdn.com/assets/images/o...4-7c380faa.jpg
kusura bakmayın ama sanırım aracım ideal yükseklikte orjinalinden düşük olduğu için sticker koydum bir eleştri yapacaksanız biraz daha düzgün dille yaparsanız sevinirim bknz: ''jantları rc yapsak daha hoş durur'' :icon_tup:
kazasız belasız
Bana özelden yazana kadar saçma sapan foto çekip altına enteresan modifiye listesi hazırlayıp farklı olmaya çalışma kardeşim.
Mugen marka hks sistemi egzoz takıp (oda neyse) yeşil foto çekip kasis üzerinde sigara paketi koymakla emsalsiz olunmuyor. :icon_tup:
Güzel aracın var ama abartmana gerek yok. Kazasız belasız.
yav tamam doğukan üsteleme herkesin bi tarzı vardır olabilir araçta gayet normal sadece iddialı konuşulmuştu en başta kardeşim gayet mütevazi sakin cevaplar veriyor tamam konu uzamadan sakinleşelim <3
kazasız belasız tekrardan güle güle kullan kardeşim
Talihsiz bi giriş olmuş ama arkadaş efendi birine benziyor verdiği cevaplar yerinde ve düzgün :)
her yerin farklı bir adabı olduğunu öğrenecektir muhakkak..
Kazasız belasız sürüşler..
Maşallah kazasız belasız sürüşler,başlık ve basıklık tartışılır techturkey hosgeldin.
kavga mı çıksın :D yumuşatıyoruz işte vernel hesabı :p
MaşAllah temiz araç kazasız belasız.
206 + stopları direk tak kullan şekilde mi ? Uymuyo demişlerdi bana?
kusura bakmayın bukadar iddialı girmemin sebebi aracımın burada biraz fazla ilgi görmesi bende buna dayanarak resimlerinde güzel olduğunu düşünerek iddialı bir adım attım ve sanırım her yerde böyle yürümüyomuş :D neyse sorun değil dalga geçmeseydiniz öğrenemicektim herkese iyi forumlamalar. umarım kusura bakmazsınız elimden geldiğince sakin ve düzgün cevap vermeye çalışıyorum.