Kötü başlangıçGüle güle kullan maşallah
5 yıldır Almanya da yaşıyorum böyle lens böyle hard professional kamera görmedim.Demekki fotoğrafları çeken arkadaş yeşilin etkisinde kaldı buda onun kafasının etkisi. Tebrikler çok güzel bir başlangıç oldu.
hard professional camera esprisini sanırım anlayamadınız özür dilerim bu başlangıç bencede kötü oldu arkadaşımın babasının kamerası adam bu işte bir numara ama sanırım oğlu pek netleyememiş haklısınız
araç basık kullanması cidden zor oluyor avmye giriş çıkış çapraz bubi tuzaklarıyla dolu ve küçük çukurlar ve tümsekler size aynı buzdağı gibi gözüküyor. 16 lık jantlarda yeri hissettirmeyi mükemmel kılıyor. ama görüntü için birşeylerden kısmakta gerekiyor herkesin eleştiri ve yorumlarına çok teşekkür ederim yazmanız yeter![]()
Allah kaza bela vermesin Maşallah. O jantlar güzelliği bozmuş değişse daha hoş olur.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bi şöyle araba basamadım ya ona yanarım.
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
çok kötü bir başlangıç, keşke biraz daha iddasız olsaydın,emsalsiz, basık, sticker falan tuz biber ekmiş.
maşAllah.
TR - B13
adam zaten SÜPERMANdyno videosundaki camda takılı olan plakaya dikkat
![]()
It is not hocus pocus,it is all about focus.
Maşallah, jantlar değişmesi lazım RC kullanılabilir
Araç çok basık biraz kaldır
Stickerlerden kurtulmanız lazım, birde fotografların yeşilinden kurtul derim
Baps.
arabanın basıklığıyla dalga geçenlere sesleniyorum napsın yay ı mı çıkarıp atsın çocuk ? basık işte tamam kasisin oraya sigara paketi koyması saçma ama sonuçta orjinalden basık
forum basıklığı öyle bi dereceye getirmiş ki yeri süpüren arabalar basık oluyor sadece![]()
araç ideal basıklıkta maşallah kazasız belasız bence 3. resmi ve kasisin oldugu resmi kaldır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)