16 inc 206 gti jantları da hoş durur beyaz arabada onları da düşünebilirsiniz ama tabi bunlar hep masraf bence üstünde ki jant iyi ama beğenmeyenler de oluyo muhakkak
Printable View
16 inc 206 gti jantları da hoş durur beyaz arabada onları da düşünebilirsiniz ama tabi bunlar hep masraf bence üstünde ki jant iyi ama beğenmeyenler de oluyo muhakkak
Bıraz hızlı girmişin ama toplamışsın sonradan.Hayırlısı hoşgeldın tekrar.Jant için kafanı takma al gitsin 17 leri.yapılmayna birşeyi yapmıyosun neticesinde o yüzden al gitsin.olmadı quıcksılver jantlarını tak devam et :) bır almancı olarak o quıcksılver jantlarına hastayımdır :) Maşallah aracınada
aracın çok güzel Maşallah kazasız belasız bin.Sticker olmamıs , egzos aracının görünümüne uymamış.
206'ya masallah.
Sticker lardan kurtul derim. Çıtaları siyah yap mat siyah. Birde cc jantı koy 195/55/15 lastik ile bitti gitti:)
teşekkür ederimm
jantla oynamayı sanırım pek düşünmüyorum herkes çok farklı söylüyor çünkü ama önerinizi dikkate alacağım :)
herkes de janttan yakınmış sanırım :D
stickerlardan sıkılınca kurtulacağım egzoz için dediğinizi pek anlayamadım biraz daha açarsanız dikkate alacağım teşekkürler..
Bana sorarsan eder gorselligi dusunuyorsan 18 koy nokta olsun bitsin. Rc jantlarda cok guzel ama 4 kapi aracina biraz replica olur. Aracin 18 ile biraz fazla yakar ama olsun bence.bnm kendi aracimdada 18 var sikinti yok yani.
yanlış anlamayında emsalsizliğini göremedim leylek spec bir aracın var emsalsiz tarafıda galiba yeşil ışıkta cekilen fotoğraf en hard ından araç uluslar arası international emsalsizlikte :)
daha parlak ve görüntü bakımından kibar bir egzos demek istedim.Bence egzos sırıtmış.iyi sürüşer
güzel araç kazasız belasız kullanın
desteklidir
Güzel araç maşallah lipteki ve tampondaki stıckerlar iyi durmamış onun dışında başarılı :)
Maşallah beyaz candır :)