anladım...
Printable View
http://cdn.tccdn.com/assets/images/o...4-7c380faa.jpg
kusura bakmayın ama sanırım aracım ideal yükseklikte orjinalinden düşük olduğu için sticker koydum bir eleştri yapacaksanız biraz daha düzgün dille yaparsanız sevinirim bknz: ''jantları rc yapsak daha hoş durur'' :icon_tup:
kazasız belasız
Bana özelden yazana kadar saçma sapan foto çekip altına enteresan modifiye listesi hazırlayıp farklı olmaya çalışma kardeşim.
Mugen marka hks sistemi egzoz takıp (oda neyse) yeşil foto çekip kasis üzerinde sigara paketi koymakla emsalsiz olunmuyor. :icon_tup:
Güzel aracın var ama abartmana gerek yok. Kazasız belasız.
yav tamam doğukan üsteleme herkesin bi tarzı vardır olabilir araçta gayet normal sadece iddialı konuşulmuştu en başta kardeşim gayet mütevazi sakin cevaplar veriyor tamam konu uzamadan sakinleşelim <3
kazasız belasız tekrardan güle güle kullan kardeşim
Talihsiz bi giriş olmuş ama arkadaş efendi birine benziyor verdiği cevaplar yerinde ve düzgün :)
her yerin farklı bir adabı olduğunu öğrenecektir muhakkak..
Kazasız belasız sürüşler..
Maşallah kazasız belasız sürüşler,başlık ve basıklık tartışılır techturkey hosgeldin.
kavga mı çıksın :D yumuşatıyoruz işte vernel hesabı :p
MaşAllah temiz araç kazasız belasız.
206 + stopları direk tak kullan şekilde mi ? Uymuyo demişlerdi bana?
kusura bakmayın bukadar iddialı girmemin sebebi aracımın burada biraz fazla ilgi görmesi bende buna dayanarak resimlerinde güzel olduğunu düşünerek iddialı bir adım attım ve sanırım her yerde böyle yürümüyomuş :D neyse sorun değil dalga geçmeseydiniz öğrenemicektim herkese iyi forumlamalar. umarım kusura bakmazsınız elimden geldiğince sakin ve düzgün cevap vermeye çalışıyorum.
helal valla iyi sabır varmış kardeşim sende
hoşgeldin, minasera yıkamada karşılaşmıştık
Maşallah güzel araç RC jantıyla daha güzel durur.
Kazasız belasız
maşallah kazasız belasız kardeşm..;) bu arada sistemde çalan parçanın adını verebilirmisin
Hoşgeldin..kotu bır baslangıc olmus gırısın cok ıddaalı oldugu ıcın ;) daha önce kaputunda superman logosu varmıydı? basıklık konusunda cok sey soylenmıs ama merakımdan soruyorum 5 cm ile bu kadar mı dustu bu arac?:soru:
evet biraz iddialı girdim sanırım ve insanların bunları alay şeklinde değilde düzgün dille soylemelerini dilerdim sanırım çoğu arkadaş bir nevi ego tatmin amaçlı girmişler siteye ben anlam veremedim... :rolleyes:
Polis ceza yazarken denk gelmiştim cami tepede çakarında açıktı müziğinde son sesti biraz haketmiş gibiydin sanki :) neyse hoşgeldin keyifli forumlar ;)
Burda insanlar diğer forumlara göre daha gerçekçiler. Başta dokunuyor ama zamanla alışıyosun merak etme. Techturkeyi tek geçerim şahsen, her kes maşallah çok iyi yazsa bir anlamı olmazdı dimi :)
Benim şahsi görüşümde 17 rc jant olması araçta. 17 yorar vs diyenlere takılma 205/40/17 alıcan takıcan görüntü tamamlanacak. konforu biraz etkiler ama bu ölçülerden çok farklı olmaz
kardesım kazasız belasız oncelıkle. elestırı alman senın acından ıyı bence. hatalarını gorup telafı edersın. üslüp bıraz ağır olmus sadece. bende yenıyım. agırdan agırdan gıtmekte fayda var derım :)
Bu araba basıksa,benim aracım nasıl yürüyo :soru::soru::soru:
Maşallah maşallah :)
Tebrik ederim yazma üslübun başlıktaki gibi olmadığı için gördüğün gibi o ilk tepkiler kalmadı.Bu sitede öyle türkiye de tek , emsalsiz falan gibi çok iddialı laflar pek tutmaz.Geçmiş konulara bakarsan gerçekten emsalsiz iddialı araç sahiplerinin bile ne kadar alçakgönüllü olduğunu görürsün, tavsiyem yazmadaki üslübunu korumandır.
Bi yapıcı eleştiri de benden gelsin. İlla 16 inç istiyosan 206 gti ın 16 inçlik jantlarına bak bu jantlar arabanı pek göstermemiş.Bir de aracının normal gün ışığında fotograflarını koyarsan daha hoş olur.
Maşallah kardeşim allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin ama çok eksiklerin var bütün yorumları okudum :) Arkadaslar haklı gibi be :)
kazasız belasız kullan renkler ve zevkler tartışılmaz biraz araştırma sihirli parmaklarla bi kaç dokunuş herşeyi düzeltir soft yazılım iyiymiş.
Maşallah Kardeşime Gti Jantıda Tercih Edebilirsin ;)