helal valla iyi sabır varmış kardeşim sende
hoşgeldin, minasera yıkamada karşılaşmıştık
maşallah kazasız belasız kardeşm..bu arada sistemde çalan parçanın adını verebilirmisin
olamaz TÜRK'e baş,TÜRK'üm demeyen !!!
b5 1.8 turbo quaTTro + gt30 mapped by serdar anık
Hoşgeldin..kotu bır baslangıc olmus gırısın cok ıddaalı oldugu ıcındaha önce kaputunda superman logosu varmıydı? basıklık konusunda cok sey soylenmıs ama merakımdan soruyorum 5 cm ile bu kadar mı dustu bu arac?
![]()
evet biraz iddialı girdim sanırım ve insanların bunları alay şeklinde değilde düzgün dille soylemelerini dilerdim sanırım çoğu arkadaş bir nevi ego tatmin amaçlı girmişler siteye ben anlam veremedim...![]()
Polis ceza yazarken denk gelmiştim cami tepede çakarında açıktı müziğinde son sesti biraz haketmiş gibiydin sankineyse hoşgeldin keyifli forumlar
![]()
Burda insanlar diğer forumlara göre daha gerçekçiler. Başta dokunuyor ama zamanla alışıyosun merak etme. Techturkeyi tek geçerim şahsen, her kes maşallah çok iyi yazsa bir anlamı olmazdı dimi
Benim şahsi görüşümde 17 rc jant olması araçta. 17 yorar vs diyenlere takılma 205/40/17 alıcan takıcan görüntü tamamlanacak. konforu biraz etkiler ama bu ölçülerden çok farklı olmaz
kardesım kazasız belasız oncelıkle. elestırı alman senın acından ıyı bence. hatalarını gorup telafı edersın. üslüp bıraz ağır olmus sadece. bende yenıyım. agırdan agırdan gıtmekte fayda var derım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)