'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
masallah kardesim allah kaza bela vermesın .
Hayırlı olsun.
maşallah çiçek gibi
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
kardesım herseyden once hayırlı ugurlu olsun gercekten cok guzel bır arac almıssın ablanın esınden de bana araba almak nasıp olmustu esının ısmı tarık pısırır bende ondan 98 model boyasız gc8 almıstım buda sana nasıp olmus gule gule bın cok ıyı ınsanlar kendılerı daha ben subaruyu alırken esının 306 sını soylemıstı kendıne gc8 yengeyede 306 sıfır almıslar tıcaret yapılacak guzel ınsanlar gercekten allah kalbıne gore vermıs bulunmuycak bı araba almıssın gule gule bın
uzun yıllar ağız tadıyla binilecek bir araç maşallah. orijinalini bozmadan fazla limitlerde uygulamalar yapmadan bir kaç ufak dokunuş göz çıkarmaz.
hepmi temiz 306 lar sanroof suz olur kardeşim...eğer sanroof olsaydı ben alıcaktım bu aracı..Allah kaza bela vermesin..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Yok mu NP den güncel fotolar? Maşallah... App değişti mi??![]()
"UE 9690" "Stock GTI-6"
"KaNGrey 306" "Stock GTI-6"
en kısa zaman da gelcek yeni fotolar
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)