geçmiş olsun.
saolun teşekkürler
tek tek vidasına kadar söker temizlerdim her gün cilasını atar yıkardım sanırım nazar değdi göze geldi
Mal,mülk herşey yerine tekrar gelir. Cana gelmemiş Allah korumuş şuan aramızda olmanız dahi sevindirdi beni. Allah kolaylık versin inşallah niceleri gelir yerine
inşallah..ben kendi canımı geçtim arabayı geçtim zaten.yan yatmıştık kendimi dışarı atar atmaz arkadaşlarımı çıkarttım araçtan.allahtan hiç kimseye bişey olmadı
Çok geçmiş olsun..
Nasıl oldu böyle , anlayamadım da ben.
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
gece sarıyerden dönüyordum çok sis ve çise yagmur vardı virajı dönerken araç kafadan kaymaya başladı el freni motor freni vs hiç bi hamleye tepki vermedi araç direk kaydık uçurum gibi bi yere uçtuk takla attık.
büyük ihtimal viraja bişey dökülmüştü yoksa öyle kaymam imkansızdı hızım max:40-50 arasıydı çünkü
cok geçmiş olsun
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Çok geçmiş olsun mal yerine gelir ama can yerine gelmez çok şükür kurtulmuşsunuz gerisi yerine gelir...
geçmiş olsun.
Gecmis olsun , size ve arkadaslariniza birsey olmamasi sevindirici. Araba her zaman alinir onemli olan saglik .
üstüne titrediğin aracının bu görüntüleri evlat acısı gibi koyar eminim. neyse ki sende bir şey yok. kısa zamanda daha iyilerine sahip olursun umarım.
geçmiş olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)