Harfler çok kalın duruyor o kadar belkide fotoğraftan öyledir.. :) Hayırlı olsun tekrar.
Printable View
Harfler çok kalın duruyor o kadar belkide fotoğraftan öyledir.. :) Hayırlı olsun tekrar.
Çoklu alıntı nasıl yapılıyor sevabına birisi söyleyebilir mi ?
cok cok iyi duruyo masallah ama plaka fontu goze batıyo bıraz besiktas baskı olsa daha sık durucaktır
Burada app plaka biraz sıkıntı, üzerindeki plaka orjinalin boyanmış versiyonu :)
Kazasız belasız.
Bir önceki swift sport yol tutuşu çok iyi olan, sürüş dinamiği son derece hisli ve keyifli bir otomobildi.
Yenisinde durum nasıl?
kasa tasarımı çok kaba bence ama keyiflidir tahmn ediyorum Maşallah Allah kaza bela vermesin :)
maşallah kazasız belasız günlerde kullanın.
hayırlı günlerde kullan,çok güzel.
Maşallah kazasız belasız eski sportların jantları daha güzeldi sanki
Hayırlı olsun. Tek kapı sportu çok şık duruyor. Yalnız ikinci eli çok ağır, bende 2009 model 1.3 4x4 MT vardı 21.500e zor sattım hatasız arabayı :) Allah kaza bela göstermesin Sportu çok tehlikeli duruyor ama :)
maşallah araç mükemmel çok seviyorum swift leri bi bizim hatuna sevdiremedim araç hakkında ilk görüşleriniz nelerdir kaça mal oldu bilgi verebilirmisiniz tekrar maşallah allah kaza bela vermesin
maşallah kazasız belasız araç verileri nedir hp tork ?
Önceki kasaya göre sürüş dinamikleri daha geliştirilmiş.Yurt dışı testlerinde bu çok vurgulandı.Bana göre de ciddi manada çok keyifli bir araç lakin henüz yeni olduğu için limitlerini zorlamadım.
Teşekkür ederim, yardımınız için teşekkürler.
Fotoğraflar özensiz olduğu için pek hoş gözükmüyor şuan, canlı daha güzel bence ama zevk meselesi tabiki :)
Teşekkürler.
teşekkürler.
bana bunun jantı güzel geliyorda araç yüksek olduğu için jant kendini pek gösteremiyor.Teşekkürler.
Allah zor durumda bırakıpta sattırmasın İnşallah.Suzuki'yi çok iyi biliyorum Allah'tan pek tutulmuyorda ucuza alıp binebiliyoruz bu kalitede araçlara.Ben aracımı 43.500 e aldım ingiltere'de fiyatı 38-39 bin'e geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.Burda 70 bin eden golf ingilterede 35-40 bin ediyor varın hesabı siz yapın.
Aracımı seviyorum şimdilik yaramaz bir durum yok bundan önce yakın zamanda kullandığım sahip olduğum diğer araçlarımı öncelikle belirmek istiyorum ona göre yaptığım yorum daha anlaşılır olacaktır.2.5 opel omega , 1.6 si civic hatc., 4.7 grand cherokee, polo 1.4 tdi, mondeo 2.0 ghia x, mercedes a150 avantgarde coupe daha önce kullandığım araçlar.Swift çok çok iyi yol tutan ve buna rağmen aşırı sert olmayan şehir içi kullanıma uygun bir otomobil ki bulunduğum bölgenin yolları kötüdür.Aracın sınıfından ötürü iç aksamda bol miktarda plastik mevcut :) ve asfalt sesini alıyor ne yazıkki. Donanım olarak dolu dolu bir araç.Çok hafif ve yüksek devirli bir araba tavsiye ederim :) Hanımızı alıp bence bir suzuki bayisine gidiniz yada ben size bir kaç döküm yollayayım suzuki swiftler hakkında faydalı olabilir :) aracım kasko fln toplamda 46 gibi bir rakama mal oldu.
Sahibinden de bi tane var galeriden satılık sürekli bakıyorum çok hoşuma gidiyor araç, Allah kaza bela vermesin güle güle binin :)
Teşekkür ederim , daha iyisi sizlerin olsun.