bukadar sevimli olacağını başlıktan baktığımda hiç zannetmedim güle güle kullanın kazasız belasız :) plakaya acilen bir app şart...
Printable View
bukadar sevimli olacağını başlıktan baktığımda hiç zannetmedim güle güle kullanın kazasız belasız :) plakaya acilen bir app şart...
maşşşallah :) çok çok güzel duruyor alet. güzel bir filtre ve custom manifold-egsoz-yazılım ile 150'leri yakalayabilir mi acaba?
tekrardan maşallah diyelim allah nazardan saklasın, çok güzel alet :)
Beşiktaş baskı yaptıracağım haftaya :) teşekkür ederim.
Bence 14 beygiri dediğiniz speclerle çok rahat yakalayacaktır.Seneye İskender Usta'ya gideceğim bunlar için ve-veya özel kitleri var japonya'da onlardan getirteceğim(para ve zaman durumuna bağlı). Yorumunuz için teşekkür ederim.
Farklı ve ozel bır secım yapmıssınız,tebrık ederım! Hayırlı olsun.
Bu sene 25 Nısandakı Track Day de Stage 2 Suzukı SS kullanabılırım,gercı Subaru BRZ ve Rocco Stage2 rezerve ettım ama Suzıkıler musaıt.Tek sorun duzluklerde nefesı yetmıyor.Yol tutusu harıka!!!
aracınız çok güzel maşallah, yaydan sonra kusursuz olacaktır.
nacizhane, güzel bir ön arka app plaka bastırılırsa daha da dokunmaya gerek yok. mis.
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Tecrübe ile sabit yorum almak ayrı mutlu etti teşekkür ederim.Eski kasada sc kit mevcuttu bu kasa için uygun rakama bulabilirsem ilerleyen zamanlarda yapmayı düşünüyorum. Düzlüklerde bir nebze işe yarayacaktır :)
Beşiktaş baskı plaka varmış, bir arkadaşımız önerdi onlardan yaptıracağım teşekkür ederim. Araç için uyumlu yay bulamadım henüz. H&R düşünüyorum bulabilirsem.
Çok teşekkür ederim.
turkiyede yeni kasa sport oldugunu bilmiyordum. nasil temin ettiniz direk bayiden mi?
allah kaza bela vermesin stok kaç beygir bunlar
öncelikle hayırlı olsun çok şık duruyor.. allah güle güle binmeyi nasip etsin. teknik verilerini görünce direk civic si geldi aklıma birde baktımki onu kullanmışsınız sadece performans anlamında si ile arasındaki farkı nasıl yorumlarsınız ?Alıntı:
Aracımı seviyorum şimdilik yaramaz bir durum yok bundan önce yakın zamanda kullandığım sahip olduğum diğer araçlarımı öncelikle belirmek istiyorum ona göre yaptığım yorum daha anlaşılır olacaktır.2.5 opel omega , 1.6 si civic hatc., 4.7 grand cherokee, polo 1.4 tdi, mondeo 2.0 ghia x, mercedes a150 avantgarde coupe daha önce kullandığım araçlar.Swift çok çok iyi yol tutan ve buna rağmen aşırı sert olmayan şehir içi kullanıma uygun bir otomobil ki bulunduğum bölgenin yolları kötüdür.Aracın sınıfından ötürü iç aksamda bol miktarda plastik mevcut ve asfalt sesini alıyor ne yazıkki. Donanım olarak dolu dolu bir araç.Çok hafif ve yüksek devirli bir araba tavsiye ederim Hanımızı alıp bence bir suzuki bayisine gidiniz yada ben size bir kaç döküm yollayayım suzuki swiftler hakkında faydalı olabilir aracım kasko fln toplamda 46 gibi bir rakama mal oldu.
maşallah çok güzel
kazasız belasız
orj bile çok güzel maşallah...
maşallah güzel görünüyor
Çok güzel görünüyor, güle güle kullan ;)
Tekrardan hayırlı olsun..Afiyetle iyi günlerde kullanırsın Buğrahan...
Eski kasasını alacaktım son akşamında satıcı arkadaş tabiri caizse döneklik yaptı bende sinirle gidip mercedes aldım, sonra baktım swift sport yeni kasa da çıkmış biraz araştırdım baktım sitesinde fiyat yazıyor, bayiye gittim başka bir bayide mevcutmuş direkt anlaştık aldım aracı.
136 beygir, teşekkürler.
Teşekkür ederim.Sadece performans anlamında yorumlamam çok zor çünkü aracım henüz 300 lü km'lerde o yüzden zorlayamadım, fakat teknik veri olarak swift sport bir tık daha ileride diye biliyorum.
Teşekkür ederim.
Teşekkürler.
Teşekkür ederim.
Çok teşekkürler.
Çok tatlı maşallah , allah kaza bela vermesin...
Kazasız belasız güle güle kullan Bülent...:)