Alıntı:
Aracımı seviyorum şimdilik yaramaz bir durum yok bundan önce yakın zamanda kullandığım sahip olduğum diğer araçlarımı öncelikle belirmek istiyorum ona göre yaptığım yorum daha anlaşılır olacaktır.2.5 opel omega , 1.6 si civic hatc., 4.7 grand cherokee, polo 1.4 tdi, mondeo 2.0 ghia x, mercedes a150 avantgarde coupe daha önce kullandığım araçlar.Swift çok çok iyi yol tutan ve buna rağmen aşırı sert olmayan şehir içi kullanıma uygun bir otomobil ki bulunduğum bölgenin yolları kötüdür.Aracın sınıfından ötürü iç aksamda bol miktarda plastik mevcut ve asfalt sesini alıyor ne yazıkki. Donanım olarak dolu dolu bir araç.Çok hafif ve yüksek devirli bir araba tavsiye ederim Hanımızı alıp bence bir suzuki bayisine gidiniz yada ben size bir kaç döküm yollayayım suzuki swiftler hakkında faydalı olabilir aracım kasko fln toplamda 46 gibi bir rakama mal oldu.
öncelikle hayırlı olsun çok şık duruyor.. allah güle güle binmeyi nasip etsin. teknik verilerini görünce direk civic si geldi aklıma birde baktımki onu kullanmışsınız sadece performans anlamında si ile arasındaki farkı nasıl yorumlarsınız ?