çok iyi gayet tatminkar görünüyor maşallah tekrardan allah utandırmasın pişman etmesin
Printable View
Maşallah Kazasız, belasız kullanmanız dileğim ile.
Bir kaç tane önerim olacak ama. Plakalar zaten söylenmiş.
Onun dışında jantlar Gunmetal renge boyanıp, araç biraz düşse çok güzel olur, bakmaya kıyamazsınız. :)
Ama sıfır km almışsınız, biraz böyle orjinal tadını çıkarın şimdilik bana göre. Tekrardan maşallah. :)
maşallah cok güzel araç kazasiz belasız inşallah..
ön farlari ve ön farin altindaki siyah kaplama orjinalmi acaba=?
Teşekkürler.
Aminnnnn :)
Cok tesekkurler. Aracın on tampon ortası ve arka difizoru gun metal renginde :) benimde aklımda araca kaliteli bir yay atıp jantları gun metal yapmak :) iyi bir photoshopcu denk gelirse siteden rica edeceğim görmek istiyorum :)
Araç fabrikadan çıktığı haliyle duruyor, bahsettiğiniz yerler orjinal. Temenniniz için teşekkürler.
maşallah kazasız belasız kullanın
Teşekkürler.
masallah cok şık duruyorda istanbull app yaptırsanız daha iyi olur dıye dusunuyorum.allah kaza bela vermesın
canavar canavar maşallah :)
Çok hoşuma giden araçlardan biri. Modifiye potansiyelide var. Kaazasız belasız.
öncelikle hayırlı olsun aracı cok begendim,jantlara gunmetal cok iyi durur..plakaları sökerkende camcıların camları söktügü bi tel var o işini,bi camcıya gidip rica etsen yapar..kazasız belasız sürüşler :)
gerçekten yenisi ezmiş :D
Plaka işini halledecegiz yakın zamanda, çok teşekkürler
Bahadır'im saolasin :)
Teşekkür ederim.
Eyvallah çok saolun.
Eyvallah :icon_tup:
polo gti 1.4 tsi almayı hiç düşündünüz mü oda 46.300 180 bg otomatik
hayırlı olsun güzelmiş
plakalar harici çok güzel duruyor maşallah
Polo'yu hiç düşünmedim güzel araç lafım yok benim arabamdan belki çok daha hızlı ve kalitelidir fakat ne doğuş oto ile uğraşmaya nede liste fiyatlarının dışında çıkan arabaya ilgi duymuyorum.alalım diyorsun o listedekinde şu yok bu yok gelenler bu fiyata gelcek diyorlar.tamam diyorsun ama 2-3 ay beklemeniz lazım :soru: hem para vercem hem bekleyeceğim hem kur garantisi yok ? gerek yok vallahi :) derseniz ki muhabbeti nerden biliyorsun ? çok arkadaşım var bu muhabbetleri yaşayan. 2 yıldır swift sport istiyordum Türkiye'de bulur bulmaz aldım çok mutluyum farklı ve az olan araçları seviyorum.
teşekkürler.
teşekkür ederim.
[QUOTE=bkaraca;6609647]Polo'yu hiç düşünmedim güzel araç lafım yok benim arabamdan belki çok daha hızlı ve kalitelidir fakat ne doğuş oto ile uğraşmaya nede liste fiyatlarının dışında çıkan arabaya ilgi duymuyorum.alalım diyorsun o listedekinde şu yok bu yok gelenler bu fiyata gelcek diyorlar.tamam diyorsun ama 2-3 ay beklemeniz lazım :soru: hem para vercem hem bekleyeceğim hem kur garantisi yok ? gerek yok vallahi :) derseniz ki muhabbeti nerden biliyorsun ? çok arkadaşım var bu muhabbetleri yaşayan. 2 yıldır swift sport istiyordum Türkiye'de bulur bulmaz aldım çok mutluyum farklı ve az olan araçları seviyorum.
en dogrusunu yapmişsin bence de..çok nadir ve orjinal bir aracin oldugu kesin=)
guzel secim...farkli olmak guzeldir..
Sizlerden böyle yorumlar almak inanin daha mutlu ediyor, çok teşekkür ediyorum :)
havalar ısınana kadar amatör fotoğraflarla idare edeceğim :) sonra inş. düzgün fotoları sizlerle paylaşacağım.
http://img59.imageshack.us/img59/187...0207153858.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Alınması gereken araçlardan :) maşallah bolt on da bile gayet güzel gidebilir
jantlar acil gun metal istiyoor :D
yakıt tüketimi ne merkezde, suzuki sx4 lere lpg ye garanti dışına çıkarmadan müsade ediyor, buna da etseler çılgın satar. Swiftlerde macaristan japonya montajlı olanlar var, senin araç nere çıkışlı.
tekrar hayırlı olsun :)
Teşekkürler :) bolt on dan kastınız tam olarak nedir ?
Bahadır yapacağım da zaman gerek onun için :) birde muhtemelen plasti dip ile yaptıracağım :) şu eksoz uçlarını düşünüyorum lakin fiyatları neredeyse eksoz parası :)
Suzuki Swift Sport 2012 Exhaust Tail Pipes | eBay
yakıt tüketimi yüzde 80-85 şehir içi 6.9 şuan için aracım 474 km'de.Neresi montaj yeri bilmiyorum.Nerde yazar bu bilgi ?Fabrika çıkışı verilen araç uygunluk belgesi sanırım detayların yazılı olduğu orada japan diye geçiyordu ama tam emin değilim.
teşekkür ederim :)
Sonunda stickerları uygulayabildim, saolsun Xshot nickli arkadaşımızdan temin ettim baskı kalitesi çok hoşuma gitti.umarım beğenirsiniz.
http://d1302.hizliresim.com/16/f/k2lrj.jpg
http://d1302.hizliresim.com/16/f/k2lqh.jpg
Kıbrısta yakından inceleme şansı bulduğum çok kaliteli bir araba.. Suzukinin değerini tr de yeni yeni anlıyorlar ama buralarda çoktan anlamışlar.. Kazasız belasız güzel günlerde binmek nasip olsun :)
Hayırlı olsun kazasız belasiz kullanmayi nasip etsin . Aracın size maliyeti ne oldu aceba ? Aslinda air yakışır aracınıza :)
Kazasiz belasiz :)
sticker on numara olmuş kanka :) Allah orda turlamayıda nasip etsin :D
Çok teşekkür ederim.
Daha iyisi senin olsun inşallah kardeşim, aracın maliyeti kasko sigorta vs derken 46-47'yi buldu.
Teşekkür ederim Mert :)
Kanka Allah daha fazlasını sana nasip etsin :) bugün yağmurda biraz zorladım virajlarda esp devreye girmek için bekliyor, tam kıvamında :)
Alışılmışın dışında bi tercih.Aracınız çok güzel güle güle binin :)
kazasız cezasız gunlerde kullanın ınsallah :)
vay be bu araçı sormuştum türkiyeye gelmeyecek demişlerdi 136 hp olması lazım atmosferik
Hayirli olsun
çok güzel seçim, güle güle kullanın :)
ilerde egzantrikli halini de görürüz inşallah, aşırı keyifli bir araba :) maşallah
suzuki bayisinde çalıştığım için merakla bekliyordum.maalesef bayiye gelmedi.almadılar.geçen gün bostancı da vl plakalı bir tane sabah 7. 30 da gördüm. basık hali çok fenaydı. uykumu açtı resmen seke seke gidişi.maşallah kazasız belasız