kazasız cezasız gunlerde kullanın ınsallah :)
Printable View
kazasız cezasız gunlerde kullanın ınsallah :)
vay be bu araçı sormuştum türkiyeye gelmeyecek demişlerdi 136 hp olması lazım atmosferik
Hayirli olsun
çok güzel seçim, güle güle kullanın :)
ilerde egzantrikli halini de görürüz inşallah, aşırı keyifli bir araba :) maşallah
suzuki bayisinde çalıştığım için merakla bekliyordum.maalesef bayiye gelmedi.almadılar.geçen gün bostancı da vl plakalı bir tane sabah 7. 30 da gördüm. basık hali çok fenaydı. uykumu açtı resmen seke seke gidişi.maşallah kazasız belasız
kazasız belasız sürüşler
Maşallah ufak dokunuşlara ihtiyacı olsa da çok diri duruyor :)
maşallah çok beyendiğim bir araç.
Doğrudur 136 beygir :)
Daha iyileri sizin olsun inşallah.
Amin, yakın zamanda eksozla ufaktan oynayacağım birde yay düşünüyorum fakat araçla uyumlu bulamadım. Daha iyisi sizlerin olsun.
Çok teşekkür ederim, görüşürüz gördüğünüz araçta coil-over mevcut diye biliyorum. Daha iyileri sizin olsun.
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkürler. Yay, eksoz ve gun metal jantlardan sonra daha iyi olacak inşallah :)
Daha iyisi sizin olsun inşallah, teşekkür ederim.
gerçekten şık bir araç. beyaz da çok yakışmış bence. yaydan sonra çok daha çekici olacaktır.
Maşallah çok beğeniyorum bu araçları. Çok bilinen bir araç olmasada kendine has bir havası var.
maşallah gerçekten farklı ve güzel :)
bende hemen hemen ilk defa gördüm diyebilirim çok güzel duruyor maşallah :)
Çok teşekkür ederim, birebir uyumlu yay bulunca halletcem yay işini :)
Teşekkürler, daha iyisi sizlerin olsun.
Çok teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun.
Daha iyileri sizlerin olsun inşallah, teşekkür ederim.
Gecen gun aynisinin ama yapilisini merter mc'te canli canli gordum, harika bir arac.
japonyadan butun parcalarını getırtebılırsınız, burdan bulmanız zor olur fazla tutulmayan bır arac oldugu ıcın. yakında bende almayı dusunuyorum