Buğrahan abi bir güncel çek artık :)
Printable View
Buğrahan abi bir güncel çek artık :)
ben çok beğendim hatları çok güzel
yakışıklı renk güzel şecim olmuş
Valla tein marka buldum yayı alacaktim eski sport icinmis, birde simdilik modifiye parçaları pahalı bir süre beklemedeyim, sizde alırsınız inşallah ...
Eyvallah kardeşim benim :)
Çok teşekkür ederim saolun, bundan sonra terfi etmek istedigim araçlardan birine sahipsiniz, sizde kazasız belasız kullanın inşallah.
sizin bütçeniz ne kadar 500 liraya spor yay var getirtebilirsiniz
plakalara el atilsa fena olmaz sanki, masallah
esp acılıp kapatılabılınıyor mu??
Benim mod'tan kastım supercharger kit ve benzeri motor modifikasyonlariydi. Yay eibach pro kit alacağım distributor den haber bekliyorum. Esp tamamen devreden çıkabiliyor yani hız sınırı yok. Açıp kapatabiliyorsunuz.
Eray beyden app alacağım önümüzdeki hafta :) Teşekkürler.
Tek piston ve egzantrik ureten firma toda racing olmus digerleri uretim asamasinda.
Masallah kazasiz belasiz, jantlar gun metal rengine boyanirsa cok güzel olabilir :)
Bugün bizzat test ettim yol tutuşu beni benden aldı gerçekten cok kaliteli ve özel bir araç :) teşekkür ederim buğra abi :)
Rica ederim, asil ben tesekkur ederim kardesim ziyaretin icin.En iyileri senin olsun insallah gonlu guzel kardesim.
Ah bırde coil-lstıkle gorun yol tutusu!!
Bır cok aracın fren ve vıtes kuculterek gırdıgı vıraja Lift off la gırıyor...
Swift sport 2012 exhaust - YouTube
Ufak bir eksoz videosu çektik, lakin pek içime sinmedi yinede sizlerle paylaşayım hemde bir güncelimiz olsun istedim.
Ses güzel kazasız belasız..
teşekkür ederim amatörce çektik ses pek belli değil.
Maşallah abi ses on Numara gerçekte dinlemek lazım bundan daha iyi :)