arabanın resmen kaderi değişmiş. özellikle jant renginin değişmesi ve basıklık nokta atışı olmuş.
Printable View
arabanın resmen kaderi değişmiş. özellikle jant renginin değişmesi ve basıklık nokta atışı olmuş.
kazasız belasız kullanın cok guzel olmus evrım gecırmıs bnde de var beyaz yakısyor corsa larımıza :)
Bu şekildeki anlatımları çok seviyorum. Araba baştan üretilmiş resmen :) Güle güle binin
aracını çekip bir yere yaptıranlardan daha çok tek tek uğraşıp didinip kendi elleriyle birşey yapanlar daha değerli benim gözümde maşallah.
ciddi emek harcanmış tebrikler kazasız belasız
kazasız belasız sürüşler Mert..
Geçen akşam çıktığımızda gördüm güzel yapmışsın eline sağlık.
Tavanın maliyeti ne kadar ?
çok güzel olmuş maşallah :)
Masallah eksıklerı var ama araac tamamen evrım gecırmıs emegınıze saglk kazasız belasız :)
maşallahı var valla guzel olmus :) gule gule kullanın
başarılı olmuş güle güle kullan
Maşallah araba kendine gelmiş..
aracın kaderini değiştirmissin resmen kazasız belasız dostum :)
maşallah kazasız belasız sürüşler evrim geçir resmen.
İşte emek, işte karşılığı. Kocaman bir Maşallah :) Allah kaza bela göstermesin :)
Güzel olmuş, kazasız belasız binmek nasip olsun
Valahi van bi corsa böyle olurmuydu desen , ilk son reismleri göstersen düşünürdüm biraz :D gerçekten istek ve emek var maşallah kazasız belasız . ...
Tesekkur ederim.
Tesekkur ederim :)
Evet oyle bir sıkıntiniz varsa eger cok daha zor olucaktir on tamponu doldurmak , ben citalari soktugumde fotolarda var dikkat ettiyseniz sadece bant lekesi vardi ve iclerine su dolmustu boyada hafif renk tonu farkliligi yaratmisti onceliklr gaz yagini surdum bolca yumusattim sonrasinda sert bir havlu ile kuru olursa daha iyi olut bastirarak yarim saatte iki tarafida temizledim , ardindan renk tonu farkini pasta cila ile giderdim. :) aracinizi ben karsiyaka bostanlida gordum bir kac kere :) hatirladim simdi kocaman masallah araciniza
Maaşallah. Güle güle kullanın.
Aynı işlemleri ( van dan sport a çevirme ) ben 3 ay kadar önce yaptım tavsiyem sis farlarının olduğu ızgaraları , tampon altı vs siyah plastik ızgaraları piano black boyatman ve jantı parlak siyaha çevirmen olucak.
Far karartma yaptıktan sonra aracını tanıyamazsın o kadar söyliym ;) bir an önce karartmalısın farları. Ve arka stopların ortasındaki yuvarlak kısım ve sağ farda siyah olup solda kırmızı olan kısımları da karartırsan başka bişeye gerek tok bence. Karşısına otur izle daha sonra ;))
ciddi emek var maşallah güle güle binin
maşallah abicim kazasız belasız inşallah :)
maşallah. kazasız belasız..
yanliz dikkat ediyorum vandan sporta çevrilen araçlarda ne kadar orjinal parça bilmemne fln da takilsa sanki hep birşeyler eksik kaliyormuş gibi hissediyorum görsel olarak.
tekrardan kazasiz belasiz inşallah
corsa cdden evrıme ugramıs
helal olsun emeğinize değişmiş çok güzel duruyor maşallah
Muhteşem olmuş, ölüyü diriltmek mi desem ne desem bilemedim. :)
Maşallah emeğine sağlık,çok beğendim...
Özellikle tavan döşemesine bayıldım.Aynı işlemi uygulayacam bende,göğüs yan direkler vs.
Kazasız,belasız inş.
Maşaallah, gerçekten çok farklı bir yere getirmişsiniz. Ellerinize sağlık.
Teşekkürler
Teşekkürler , Tz ayarında bir araç daha bekliyoruz
teşekkürler
Teşekkür ederim , sizinkini eskiden beri biliyorum maşallah cok guzel
Çok teşekkür ederim
Teşekkürler
Çok Teşekkür ederim ,
Sağol Kardeşim sanada kazasız belasız sürüşler dilerim.
Teşekkür ederim , 350tl civarı falan tutar tavan kaplaması
Teşekkürler
Teşekkür ederim
Teşekkürler :)
Teşekkürler
Ölüyü dirilttik teşekkür ederim
:) Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
:D teşekkürler
Düşük bütçe ile daha iyisi yapılamazdı sanırım zevkli adammıssınız :)
Maşallah maşallah
Kazasız belasız dostum maşallah.
Maşallah hakikaten çok hoş bir Corsa D olmuş..:) Bana kalırsa iç kısmınıda Color Edition gibi kalorifer çerçeveleri renkli ve konsolda ki gri kısımları parlak siyah yapabilirsiniz düşük maliyetle:D
Çok güzel olmuş eline bütçene sağlık. Fotograflar da güzel olmuş.
Nacizane önerim belki opc ön ek takıp altına cupra lip takarsan daha güzel olabilir.
Jant'ı ilerde değiştirirsin zten inşallah te37'de şahane olacaktır. Maşallah.
arabanın kaderi değişmiş maşallah kazasız belasız :)
maşallah çok güzel olmuş.. :)