Gayet güzel olmuş çok beğendim, kazasız belasız :)
Printable View
Gayet güzel olmuş çok beğendim, kazasız belasız :)
maşallahı var aracınızın ilk hali ile son hali arasında bayağı fark var özellikle tavan harika olmuş kendiniz kaplamışsınız birde elinize sağlık ağız tadıyla binin
Tesekkur ederim guzel yorumunuz ve oneriniz icin :) , profesyonel anlamda fotograf cekmeyi ogreniyorum deneme atislari simdilik :)
Oneriniz benimde kafamda canlaniyor guzel bir cozum olabilir yakin zamanda alir takar denerim , tesekkurler oneri icin te37 ruyalarima giriyor zaten alirim yakinda umarim :)
maşaallah dostum
emeğinize değmiş gerçektende elinize sağlık :) maaşallah.
Masallah nerden nereye :) Emeginize saglik cok güzel olmus, kazasiz belasiz kullanin :)
Jant değiştirilemiyorsa mat siyah vurmak her zaman işe yarar :) harika olmuş kazasız belasız maş.
F/P oranı ve sonuc super. Maşallah :)
Yan Marsbşyel konulunca ön çok çıplak kalıyor oyuzden önede fiber ek koyman gerek bence
Masallah
araba resmen evrim geçirmiş be yaa :D
gayet başarılı olmuş. kazasız belasız
Çok güzel olmuş , maşallah kazasız belasız :D
maşallah hakikaten kaderi değişmiş :) Allah nazarlardan saklasın kardeşim :)
Çok teşekkür ederim
hahaha kesinlikle kamufule etmenin en güzel yolu aynı zamanda :))
teşekkürler
Evet haklısınız ön çok boş fakat doldurucak daha farklı lipler arıyorum klasik takılan fiber ön ek parça hoşuma gitmiyor nedense , yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim.
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Amin hepimizinkini saklasın :)
Senin aracininda masallahi var iyi yapmissin araci. Kazasiz belasiz keyifli surusler.
Maşallah kazasız belasız kullan güzel olmuş farların aynasınıda siyah yapabilirsen daha iyi olur bence :)
wooww olmus yani :))
çok iyi olmuş behhh far karartma nokta olur
masallah cok guzel olmus
Çok teşekkür ederim
Bundan sonra ilk yapıcagım sey bu olucak teşekkür ederim
Çok teşekkürler
Teşekkürler, ilk yapıcagım sey o olucak
Teşekkürler
Masallah arac cok iyi ruhsatta van dye mi gecio hala yoksa koltuk vs. Koydnz mu ?
Güzel iş olmuş.maşallah
Aracınız çok güzel, maşallah.
Oto dizayn işiyle uğraşıyorsunuz herhalde sizinle çalışmak isteriz. Eğer isterseniz ürünümüzü inceleyebilirsiniz.
Carboheat Universal Karbon Fiber Koltuk Istma Sistemleri
güzel olmuş maşallah
Yok hayır ruhsatta van olarak gecıyor , herhangi bir koltuk koymadım ihtiyacım olmuyor tam tersine faydalı ufak tefek şeyler taşırken :) Yorumunuz için teşekkür ederim
Teşekkürler :)
Öncelikle teşekkür ederim , ürünü inceledim başarılı gözüküyor ancak, antalyada bu işi yapıyoruz ve yaptığımız çoğu VIP araçlar yazın çalıştığı için koltuk ısıtmaya pek bir talep yok açıkcası herhangi isteyen falan olursa linki kaydettim sizinle irtibata geceriz
:icon_tup:
Teşekkürler
masallah baya degısmıs :) kazasız cezasız gunlerde kullanın :)
Gönülden tebrik ediyorum. Ölüyü mezardan diriltmişsin arkadaşım mermi gibi olmuş :)
Kim der buna eşek niyetine binilmiş şirket aracı diye :)
Kazasız belasız keyifle binersin inş.
Farlar bencede orjinal kalmalı... Ve bu jantla ancak bu kadar olurdu kocaman maşallah
Aracın çok başarılı oldu kardeşim.Allah kaza,bela vermesin maşallah :)
maşallah çok güzel olmuş tavana bayıldım :)
maşallah kazasız belasız :)
bostanlıda gördüm akşam. nişanlımın tepkisi ''aa bizim arabanın aynısı'' şeklindeydi :) kazasız belasız
maşallah kazasız belasız ekonomik ama çok güzel bir jant uygulaması olmuş :)
Maşallah çok iyi olmuş farları karartmanı tavsiye ederim bide amg parkın çok hoş duracağını düşünüyorum kazasız belasız.
Çok teşekkür ederim
Hahahah evet eşek niyetiyle binilmiş bir arabayı orjinale cevirmek gercekten zormuş ama , güzel yorumunuz için teşekkürler
:)) teşekkürler
Çok teşekkür ederim kardeşim senin fikirlerin sayesinde buralara gelebildik:)
Teşekkür ederim
Teşekkürler :)
Maşallah çok güzel olmuş arabanın kaderi değişmiş :) kazasız belasız