maşallh bu araba o arabamıydı ya :O çok iyi olmuş bide opc ön tampon olsa cok daha güzel olur![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin evrim geçirmiş harbidensiyah zeminli sport farları çok yakışır
![]()
Jantları boyayınca resmen kaderi değişmiş
Maşallah. Kazasız, belasız
eve gidince de detaylı bakıcam ama varsa daha net ve tam yandan foto var mı cupra lipinin olduğu?
bikaç fark dışında bayağı benzer corsalara sahibizsana bazı sorularım olacak
maşallah emeğinize sağlık on numara olmuş
çok güzel olmuş gerçekten evrim geçirmiş ...
yalnız marşpiyel olduğu için ön tampon havada duruyor marşpiyel olmasa daha mı iyi olur diye düşünüyorum ...
kazasız belasız ...
Maşallah çok hoşuma gitti, doğru adımlar sonuca ulaştırmış![]()
evo lip ve te 37 ler çok daha güzel olur, kazasız belasız kullanırsınız inşallah![]()
öncelikle yorumunuz ve tavsiyeniz ıcın cok tesekkur ederım , dizel spec bir arabaya performans agırlıklı bır gorunum vermek ne kadar güzel olabilir ?
Teşekkür ederim
Teşekkürler..
Çook teşekkür ederim , böyle bir işe girişirseniz herhangi sorularınıza veya sorunlarınıza zevkle cozum bulmaya çalışırım
Gerçekten cupra lip dünyada en mükemmel icat edilmiş oem bir parça her araca mükemmellik katıyorTeşekkür ederim yorumunuz için.
Teşekkürler
Teşekkür ederim ,
Siyah zeminli sport farı yerine mercekli yurt dısındakı sıyah zeminli farlardan dusunuyorum![]()
30tl'lik bir işlemin bu kadar fark yarataçağını bende düşünmemiştim,teşekkürler
Yandan cupra lipli mazdayla birlikte olan bir fotosu var zatensizin corsanıza merak ettim şimdi
) Elbette ne zaman isterseniz sorabilirsiniz bilgim dahilinde ise yardımcı olurum
Teşekkürler
Teşekkürler
Onun bende farkındayım bir çözüm bulamadım henüz marşpiyellerimde çok hoşuma gidiyor ne yapıcam bilemedim
Çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim)
Evet gerçekten güzel olurdu ama konuda da yazdığım gibi en ucuza en iyisini yapmaktı) Teşekkürler yorumunuz için
![]()
BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |
http://www.techturkey.com/forum/otom...a-d-one-3.html
ben de aynı şekilde yandan bakınca ön tarafın çok boş görünmesinden rahatsızım ama kırılacak bir parça takamam çünkü otopark giriş çıkışında her defasında lastik eki sürtüyorum şuan bile.
birde bantları sökerken yılların biriken kir ve kireci sorun oldu mu?
bu arada kazasız belasız Corsa One'a![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)