leonlara hep beyaz yakışır diye düşünüyodum kırmızı ayrı güzel gözüküyo kazsız belasız
leonlara hep beyaz yakışır diye düşünüyodum kırmızı ayrı güzel gözüküyo kazsız belasız
masallah kazasız cezasız gunlerde kullanmanız dılegıyle
en cok yakısan renkler grı beyaz ve en guzelıde kırmızı dır ıyı gunlerde kullanın
herseyı begendım ama ben aynaları tek begenmedım sıyah olsa daha mı ıyı olurdu sankı ?
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
güle güle kullanın çok güzel araç
acil basılması şart ama![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
maşallah güle güle kullan.
bizim de aklımızda olan bi araç, yakıt tüketimin nasıl bilgi verebilir misin ?
kırmızılar sunroof suz, sunrooflu buluyoruz hepsi beyaz. kırmızı+sunroof 45binTL üstühayırlısı.
teşekkürler , tavsiye ederim hatta benim aracımın da sahibindende ilanı vardı 44.500 istiyordum sonra kıyamadım satmaya daha 6 aylıkama zaten sunroof yok size gelmez
![]()
yakıt durumu şöyle şehiriçi akan trafikte 7 - 7,5 lt , sıkışık trafikte 9 - 9,5 lt yakıyorum
şehirdışı çevreyolu vs. 90-100 km sabitlediğimde 5 - 5,5 lt civarı yakıyor.
beyaz çok var piyasada ama yine de bu dolulukta bu fiyatlara başka araç yok düşünüyorsanız alın derim
maşallah kazasız belasız sticker dursaymış güzel olmuş![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Maşallah çok güzel duruyor Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)