kaynarcada canlı izledim maşallah corsaya.
Printable View
kaynarcada canlı izledim maşallah corsaya.
Şaka makinası :D
Masallah subhanallah pazar gunu canli gorduk herseyiyle 10 numara
50-150 videomuz bu sefer 9sn gibi çıktı. debriyajım ısınınca kaçırıyor maalesef.
Hbb corsa 50-150km - YouTube
Ali sen bana simdi kufur edicen :D ben daha yeni izledim videolarini olm masallah ya cok guzel yuruyo emegine saglik ciddi emek harcamissin ama bosa degil belli :)
Allah kaza bela vermesin maşallahı var aracınızın.. Bu aracın stok değerleri nedir onu merak ettim ben.. Sahibinden de gezer oldum.. Birde 2600 devirlerde başlıyo demişsin tork'a GT17 ile; Mevcut stok turbosunu (bilmiyorum) ile kullandığın GT17 arasında kalan başka bi turbo varmı uygulaması yapılabilecek? yada bunu hybrid ile denedinde mi başarısız sonuçlandı? (2 tane kırdım demişsiniz)
Vuruntu diye video vardı ? ne oldu o sorun geçti mi ? nasıl çözdünüz ?
selamlar
2 tane kırdığım turbo ile şuanki turbom hep aynı ölçülerde. ilk iki turbom 2.elden revizyonluydu basınca dayanamayıp kırıldılar. en son taktığım orjinal garrett şuan sağlıklı sıkıntısız yürüyorum.
orjinal turbosuyla gt17xx arasında baya büyüklük farkı var. arası bir turbo ile 2000-2200 arası güç gelirse tam günlük kullanım için süper bir araba olur :) ben biraz yüksek devire odaklı istediğim için bu turboyu kullanmıştım ki çokça memnunum. üstelik hergün minimun 50km yol yapıyorum:)
bu arada hybrid denemedim. dediğim gibi hep tek turboyu kullandık. hybrid deneyenler var çok verimli olmadığını söylediler ama yorum yapamayacağım. mekanik araba mekanik turbo en güzeli :)
vuruntu diye koyduğum video yazılımsal mazotun fazla gelmesiyle alakalı bir durumdu. özgün abiye göstermek için çekmiştim :) vuruntu değilde sirkeleme olayıydı. şuan o şekilde değil. o devirlerde turbo olmadığı için mazotta açık olduğu için yapıyordu. şuan daha iyi.
Aynen öyle %260 fark :)
1 haftadır kapımın önünde görüyorum, bi ara arabanın yanına inde tanışalım muhabbet edelim :)
bende erenköyde görüyorum denk düşüyoruz sokakta 34 RAF 68 beyaz rocco var bende bi gün deniyelim seninle maşşallah aracınada allah kaza bela vermesin :)
aydın da okuyorsun galıba :) gordum aracını bgun sesı masalah cok guzelmıs
maşşallah aracınız çok iyi gidiyor.