Maşallah , çok iyi değer.. Kadran video'su rica edebilir miyim , +200'lere çok fena şaka yapar bu:)
Printable View
Maşallah , çok iyi değer.. Kadran video'su rica edebilir miyim , +200'lere çok fena şaka yapar bu:)
Ali maşallah nazar değmesin, bnmde corsa alma niyetim var konuşalım ;)
üsküdar çevresinde görüyorum :)maşallah araca düşündüğüm herşeyı uygulamıssın bigün görüşüp bilgi almak isterim :) allah kaza bela vermesın..
tam olmasada kesiciye kadarki videosu şu şekilde var. ds3le denerken. görebiliyormusunuz bilmiyorum.. bu videoyu kendim upload ettiğimde 2. mesaja koyacağım.
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
gizlilik :)
ali maşallah sıkıntısız daha uzun süre binmeyi nasip etsin allah...
maşallah kazasız belasız kullan buram buram emek kokuyo :)
Massallah cok guzel aklimdaki projeydi durumlar degisti. orjnal enjektorler yetiyormu? Intercooler durumu? Basinc ne durumda ozel deilse tabi:)
Çok iyi MaşAllah.
ali maşallah dizele kazasız belasız beğendim nadir dizellerden :)
Sade ve hızlı olmuş maşallah.Dizeller coşuyor artık.
maşallah kazasız belasız kullanın
Amiin ramo Allah razı olsun.
Eyvallah canıım :)
Orjinal enjektorlerle kullanıyorum.bir problem yok şükür. Aynı şekilde intercoolerda orjinal çünkü turbo zaten 2600lerden sonra geliyorken birde intercoolerı doldursun diye uğraşmak istemiyorum:)
Basınç konusuda şöyle bu arabayla 2.95bar'a kadar basabiliyorum. Fakat turbo maalesef bu güçlere dayanmıyor. şuanda ilk ikisi revizyonlu olmak üzere bu orjinalde olsa 3. turbom. şuan 24-25 psi civarlarında kullanıyorum. iddalı bir rakibim olursa o zaman 30-35 psilara açarım :)
Eyvallah hacı. Dizel piyasası sende ayarla bikaç araba deneyek :)
Teşekkür ederim:)
Masallah cok guzel araciniz. 1749 orjinal mi hybrid mi ?
maşallah abi göstergeler çok iyi olmuş emeğinize sağlık
Ali maşallah döktürmüşssün.Kazasız belasız.